Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés valóban korai lenne?
Hát szerintem ha 30 évesen két év alatt nem sikerült összeköltözni, akkor már kár erőltetni ezt a kapcsolatot.
Én egyébként úgy gondolom hogy az összeköltözés alapvető dolog, tehát ha a fél mindkét része érzi hogy ez egy komolyabb dolog, és nem csak dugni járnak össze hétvégente, akkor pár hónap után már esedékes. De nem évek után..
Szerintem a párod fél felhagyni a szabadságát. Azért nem akar összeköltözni. Kényelmesebb "hivatalosan" együtt lenni valakivel, ha akármikor leléphet, mert van hova elvonulni.
Volt egy ilyen pasim, aki huszon-x éve "együtt van" a barátnőjével, ami azt jelenti, hogy összejárnak dugni, meg együtt elmennek ide-oda, nyaralni, stb, szóval az a nő a hivatalos barátnője, de közben mindenki éli a saját életét (pl ugye közben 3 évig velem - is- volt...).
A helyedben nagy reményeket nem fűznék hozzá a jövőben.
Végiggondoltad az ő szemszögéből is?
Kialakított egy életet, van lakása, párkapcsolata, működik az egész. Ami működik azt pedig nem kellene piszkálni.
Összeköltözés kihez lenne. Ha hozzád, akkor úgy nehezen tud megfelelni a klasszikus férfi szerepnek (ha ez neki, vagy a környezeteteknek fontos).
Ha hozzá, akkor meg állandó lelkiismeret furdalása lesz, ha nem hajtja le az ülőkét, vagy nem mosogat el vacsi után.
Mindazonáltal a te igényed is jogos.
Ha erőlteted, szar lesz, ha kivárod lehet nem jön be.
Csak a saját példám tudom elmesélni, bár én még csak 24 éves vagyok, az előző párommal 4 év után költöztünk össze, 1 év együttlakás alatt tönkre ment a kapcsolatunk, kiderült hogy a kapcsolat ami addig jónak tűnt, napi 24 órában már korántsem ment olyan jól úgy hogy mindig együtt voltunk, kijöttek azok a dolgok amik csak együttélés alatt derülnek ki, mégsem passzoltunk egymáshoz.
Mostani párommal gyakorlatilag a 3. randink óta együtt élünk, mindkettőnk számára ez tűnt helyesnek, nem volt kérdéses hogy rögtön összeköltözzünk-e. Jobb a kapcsolatunk mint amit valaha el tudtam képzelni :) Lakva ismerszik meg az ember igazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!