Valóban túl korai ez még? Nagyon beleéltem magam. Bővebben lent!
Lehet,hogy nem jó kategóriába írok...Karácsony előtt vagyunk 2 hónappal,de én már elkezdtem tervezgetni,hogyan lehetne feldíszíteni a házat...és már elkezdtem az új díszek "barkácsolgatását" Anyu szerint nagyon korai,de már annyira szeretném a házat ebben a "díszben"látni...tényleg az?normális válaszokat!
18/L
még én is a tökfaragással vagyok elfoglalva! sőt, még el sem kezdtem!:D
A karácsony még korai...
Szerintem korai.
Mint, ahogy az üzletekben is koraiak októbertől a karácsonyi dolgok.
Ahogy az is, hogy nyár közepén már ki van írva, hogy: "Iskolakezdés".
Mire karácsony lesz, tele lesz a hócipőnk az egésszel, elkopik a varázsa.
Még csak nem rég jött be az ősz, szerintem most élvezzük az ősz hangulatát!
Szerintem még kicsit korai :) habár, szívem szerint már én is ott tartanék, mert imádok karácsonyi dekorációt kreálni. Én Mikulás utánra szoktam időzíteni.
Ilyenkor kimegyek a kertünkbe, és összeszedek mindent, ami őszi, és készítek belőlük mindenfélét.. :)
Direkt ezért ültettem galagonyát, csipkebogyót, kökényt, dísztököt, halloween töknek való tököt :P és hasonlókat, mikor beköltöztünk a házunkba a férjemmel.
Mikor megterveztem a kertünket, az lebegett a szemem előtt, hogy minden évszakra, ünnepre virágozzon/teremjen valami jellegzetes, tipikus növény, hogy abból majd készíthessek az évszaknak megfelelő dekorációt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!