Valóban korai lenne?
Dehogy korai!!! Ez olyan butaság! Nem tudom miért rontják el a kedved!!! Főleg, ha tudod, hogy fiú lesz-e vagy lány!!
Én ha tudnám, már tele lenne a szekrény ruhácskákkal!! :)
21hkm
Első vagyok! Köszönöm! :)
Szerintem még nem merte rámondani a dokim, hogy fiú vagy lány! 18hetesen voltunk a férjem kérdezte is, hogy nem tippelne valamit?!
Nézegette egy darabig, és azt mondta még nem mond semmit, majd 4 hét múlva! :(
Jövőhéten megyek csütörtökön, hátha már kiderül! :)
A vásárlásról meg annyit, hogy nagy pocakkal már nem hiszem, hogy jó lesz egész nap a boltokat járni!!!!
Csak be kell szerezni előbb a babaholmikat!
Meg szobafestés, berendezni stb..
Ennyi erővel a terhesség bármelyik hetében történhet valami...
Boldog babavárást Neked is! :)
A hétvégén én is anyósomtól megkaptam, hogy túl korán vettem (26 hetesen) hőmérőt meg kisollót.
Letojom, én július végén a hőségben nem akarok ilyen marhaságokért szaladozni az utolsó két hétben, pici dolgokat megveszem előre, a babakocsit és ágyat majd csak a 30. után rendeljük meg és kb másfél hónap alatt jön meg, a ruhát is csak a végén fogom, mert nem tudom, hogy mekkora méret kell.
De a műanyag, textil és stb dolgokat meg szeretném venni a 26-30 között. Nem a babonán múlik semmi rossz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!