A korai vetélést valóban nem veszi észre a legtöbb nő? Részletek lent.
Múlt hónapban a 30-33 napos ciklusom kitolódott 43 napra. 4 napos késé után csináltam egy Gabrell tesztet, ami időn belül, de nagyon halványan + lett. Majd kb. 15 perc után eltűnt a második csík. Rá pár napra csináltam Clearblue tesztet, ami - lett, de másnapra meg +. Aztán végül is 1,5 hét késés után megjött.
Lehetett ez korai vetélés? Vagy ez hülyesé? Segítsetek kérlek Titeket.
Köszi.
Egyszer volt egy missed ab.-om Kb a 7. héten. Ez a terhességem nagyon korán ki lett mutatva, mert tényleg az első pillanattól produkáltam azokat a terhestüneteket, amik a nagykönyvben le vannak írva.
Amikor a nőgyógyász diagnosztizálta, hogy én most éppen vetélek, akkor azzal "vigasztalt" hogy ne is törődjek fele, a nők nagy többsége egyszer biztosan elvetél, csak nem veszi észre, mert nem tudja, hogy terhes volt és mensinek tűnik.
Szóval abszolút nem hülyeség amit kérdeztél.
Köszönöm szépen a válaszodat.
Várnék még hozzászólásokat, esetleg tapasztalatokat.
Köszi.
Nagyon köszönöm Neked is!
Még valaki/valakik?
Kedves 11:14-es!
Nagyon sajnálom, remélem, mielőbb megmarad a Babátok.
Még tapasztalat, vélemény?
Januárban egy keddi napon volt egy vérpecsét. Elkeseredtem, hogy megint megjön, de semmi. Vasárnap reggel halványan pozitív volt a teszt, kb. 35. napon. Másnap, hétfőn barnázás... Vettem még egy tesztet, a Clearblue ahogy felszívta a vizeletet, azonnal + lett. Viszont a barnázás maradt, és így kedden, a vérpecsét, vélhető beágyazódást követően 1 héttel irány a doki! Semmit nem látott, csak vastagabb nyálkahártyát, de kaptam Duphastont. Nem segített. Csütörtökön, nagyon erős görcsök közepette, mintha valami "kiszakadt" volna belőlem. Utána még barnázgattam, szedtem a gyógyszert, de sajnos következő héten a teszt is negatív lett... Abbahagytam a Duphastont, meg is jött. Ha akkor vasárnap nem tesztelek, észre sem vettem volna, hogy egy terhességnek induló "valamit" élek át... :-(
De legalább tudom, hogy teherbe tudok elvileg esni, átéltem a beágyazódási vérzést, még ha le is lökődött a zigóta.
Nagyon sajnálok Mindenkit.
Itt a mostani görbém:
Nagyon reménykedek ebben a hónapban is.
Sok sikert Mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!