Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valóban korai lenne?

Valóban korai lenne?

Figyelt kérdés
Első babánkat várjuk, semmit nem vásároltunk még, a 4 éves húgomról maradt ránk a babakocsija és a kiságya, ennyi van meg és mivel nem akartam hogy úgymond az első babaruhája szintén örökölt legyen, vettem egy kis pólót. Ezt megbeszéltem a párommal és mondta hogy nyugodtan vegyem meg. Aztán hazajöttem és közölte hogy minek vásárolok előre? Anyukám is azt mondta hogy még nem lett volna szabad. Valóban korai lenne hogy 22 hetes terhesen vettem egy darab ruhácskát?
2012. ápr. 10. 11:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is a 24. hétben vok és akkora hülyeségnek tartom ezt a babonát, nekem is szépen lassan gyülekeznek a pici ruhák. Már saját polcot is véglegesítettem a fiacskámnak. Azt gondolom, hogy ha bármi baj történne, akkor sem jutna ilyen hülyeség az eszembe, hogy: "jaj biztos azért történt, mert megvettem előre ezt-azt!" Plusz igaza van az előttem szólóknak, hogy akkor is félre tenné ezeket a darabokat az ember, mert úgy gondolkodna, hogy összejön a baba majd újra! De ne is gondolj ilyesmire, egyszerűen, csak élvezd a boltozást és válogass a gyönyörű babaholmik között. Jó babavárást!
2012. ápr. 10. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!