Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés? Nem korai ez még?
Barátommal 5 hónapja vagyunk együtt de az utóbbi 1 hónapban minden héten megkérdezte, hogy összeköltöznék-e vele albérletbe, ha majd mind a kettőnknek lesz normális állása.
Mind a ketten otthon lakunk a szüleinknél. Sűrűn találkozunk.
De szerintem ez még korai lenne...bár én szívesen elmennék már otthonról és gondolom ő is mert nem hiába kérdezi,de nem tudom hogy ő csak azért akarja, hogy megszabaduljon az otthoni kötöttségektől vagy mert tényleg ki akarja próbálni velem a közös életet...
Azonban bennem van az,(amit neki is mondtam) hogyha nem keresnék olyan jól (max 100), akkor nem szeretném a felét albira költeni,akkor már inkább összespórolok belőle
valami drágább dologra.
DE ezen kívül a barátommal kapcsolatban is vannak kételyeim(amiket még nem hoztam fel neki).
Az életvitele nemigazán tetszik, félek nem lenne rendszer az életemben ha összeköltöznék vele:
-ő minden este késő éjjelig fent van (van hogy a barátainál van, de általában otthon kockul hajnal 3-4-ig :S minden nap!!) és másnap 10-12 között
kel fel...
-Én ehez nem vagyok hozzászokva, én legkésőbb 10-11-kor már alszom és reggel 9-10 körül kelek.
Ez eleve nekem már egy nagy dolog...szeretem a rendszert. Jó nyilván ha munkába járnánk akkor nem így lenne. De ő olyankor is minimum éjfélig /1-ig fent lenne állandóan.
Az hogy játszik engem annyiban nem zavar, hogy nem hallom és szerencsére tudok tőle aludni, csak maga a tudat, hogy ő kb akkor feküdt le aludni amikor én már kialudtam magam
eleve bosszant, és az is, hogy a kis albérletben nem tudnék mit csinálni (mivel kertes házban nőttem fel, én a vidéki élethez vagyok szokva)
Ő meg panellakásban él.
Szerintetek megpróbáljuk azért?
Egy idősek vagyunk, mind a ketten 23.
Ha 10-11kor lefekszel,akkor reggel 7kor kellene kelned,nem 9-10körül...
Ha egyikőtök sem dolgozik,akkor felesleges összeköltözni.
Nem reagálok a kifogásaidra, mert az jelen esetben teljesen felesleges.
Számodra ez nem "lehet", hogy korai, hanem határozottan az! Majd térjetek vissza rá fél év múlva.
Egyébként nem azt kérdezte, hogy most azonnal összeköltöznétek-e, hanem ha majd lesz rendes munkátok..ha jól vettem le, akkor te még nem dolgozol, tehát ez nem egy jövőhétre tervezett dolog.
Én sem élek még a párommal, ettől még tudom, hogy össze szeretnék majd költözni vele. Még nem most, ez tény, ahogy ő sem, de együtt szeretnénk majd élni, ha úgy alakulnak mindkettőnk dolgai.
Te még egy jövőt érintő kérdésre sem tudsz neki válaszolni. Szóval határozottan korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!