Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év után összeköltözés, korai-e?
Én 26 éves vagyok, a párom 30. Az érzéseimben biztos vagyok, de akkor is felmerül bennem, hogy várjunk-e még a költözéssel, nem szeretném ezzel elrontani.
Nekem jelenleg nincs munkám, a páromnak van.Itthon is dolgozik,de szokott kijárni külföldre is 1-2heteket melózni. A távolság se tette tönkre a kapcsolatunkat. Ha viszont itthon melózik, olyankor mindennap találkozunk és hol nálam hol nála alszunk. Szóval ez kicsit olyan már mintha együtt is laknánk.Eddig jól működik.
Szerintem nem korai. Mi úgy 8 hónap után költöztünk össze, én kértem így, mert az előző kapcsolatom elején nagyon hamar összebútoroztunk és szerintem nem használt.
A munka-kérdés más dolog. Mármint az, hogy neked nincs. Ha úgy lennék vele, hogy záros határidőn belül várható valami, akkor költöznék, de eltartatni magam nem szívesen tenném rögtön már az elején.
Kérdés, hogy te/ti hogy álltok ehhez.
Toletek fugg.
En is 6 honapja jarok valakivel, neki van lakasa ( en alberletben lakok) de osszekoltozesrol szo sincs ( meg) .
Igy, hogy nem dolgozol, talan varnek vele, en nem tartatnam el magam - igy 6 honap utan.
(9es folytatása) görcsölj,megoldjuk ezt is,ha más nem kicsit összehúzzuk magunkat.
Ha a te párod is így áll hozzá esetleg ehhez a kérdéshez,akkor nincs miért várnod a költözéssel.Az,hogy nincs munkád,az a mai világban megérthető,s ha valaki igazán szeret,akkor nem ezt nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!