Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne még az összeköltözés?
ha mindketten úgy érzitek szeretnétek, akkor nem korai :)
mi 3 hónap után költöztünk össze, most már a 3. babánkat várjuk ;))
az előző barátommal mi is elég korán (5 hónap) költöztünk össze, a távolság miatt. Kb 400 km volt köztünk :$
mindent feladva én költöztem hozzá, de pár emberkének nem voltam szimpi és ők választottak el! Szóval nem a korai költözés miatt lett vége :)
És akárhogy is alakult, nem bántam meg az egészet...
nekem nincs mit spórolni, mert ő költözne, de úgy gondolom már ismerem. Elég sok a közös ismerős, akik azt mondták az isten lábát fogom meg, ha sikerül vele összejönni.
Végülis dolgozunk mind ketten, nem sok változást jelentene, csak este találkoznánk, de legalább érezhetném mennyire jó hogy ott bóbiskol mellettem, s a karjaiban lehetek. Csak félek mert még nem éltem soha senkivel, és ezért nem tudom, mi az az idő ami után már lehet összeköltözésről beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!