Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után nem korai az...

Mennyi idő után nem korai az összeköltözés?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 18:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi 3 hónap után költöztünk össze, ez volt egy éve, most ott tartunk, hogy egy hónap múlva esküvő, aztán pedig baba.

Sztem ha úgy érzitek, akkor nyugodtan, mert hiszen lakva ismeri meg igazán az ember a másikat.

34/N

2011. ápr. 25. 18:09
 2/12 anonim ***** válasza:
64%

Mi 3 hét után költöztünk össze félig-meddig a kedvesemmel. Jelenleg 12 éve vagyunk együtt. :)

Van aki hosszú évekig vár az összeköltözéssel, mégis rosszul sül el.

Nincs recept. :)

Mai eszemmel különben csak házasság után költöznék össze valakivel. Mert sokkal izgalmasabbá teszi az életet. :)))

2011. ápr. 25. 18:10
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Sok mindentől függ, főleg a pároktól. Én azt mondom hogy ideális megvárni az 1-1,5 évet.
2011. ápr. 25. 18:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Mi csak 1,5 hónapja vagyunk együtt, de már egy csomó cuccom nála van és sokszor oda megyek "haza". Én nem szeretném elsietni, de annyit vagyunk együtt, hogy már jobban megérné ott laknom nála:D
2011. ápr. 25. 18:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó előbb várni legalább fél évet, hogy kiismerjétek egymást, de ha hamarabb költöztök össze, az sem baj. Ez a kapcsolat tűzpróbája! Ha nem működik, legalább hamar kiderül! Inkább éljetek együtt esküvő előtt egy évet, mint hogy külön öt évet..
2011. ápr. 25. 19:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy hónap után költöztünk össze. Ennek már több, mint 3 éve, és nagyon boldogok vagyunk. Szerintem érzi azt az ember, hogy együtt tudna-e élni a másikkal.
2011. ápr. 26. 07:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
3 nap után nála laktam, most 8 éve vagyunk együtt és van egy másfél éves lányunk:)
2011. ápr. 28. 14:48
 8/12 A kérdező kommentje:
:)
2011. ápr. 28. 15:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom annak a függvénye hogy mennyire tevékeny és önálló a két fél. Akkor már nincs akadálya már csak az otthoni teendőket kell elosztani, aztán hajrá!
2011. ápr. 28. 18:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi 3 hónap után "költöztünk" össze. Anyumnál lakunk még. 15,5 éves voltam a kezdetkor. Most 20,5 és menyasszony!

Lakva ismerszik meg az ember. Sok olyat megtapasztaltunk a másikban, amit jó tudni, mert nagyot koppantunk volna. Hamarosan tényleg összeköltözünk egy saját kis lakásba. Nagyon várom már, és Ő is.

2011. ápr. 28. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!