Milyen lett a kapcsolatotok összeköltözés után?
Szia!
Nekünk a -már férjemmel- az a pár év volt a "felkészülési időszak" a későbbi VALÓDI együttéléshez. (Gondolok itt házasság, család).
Valahogy mi "ösztönösen" tudtuk, hogy ez így jó, és mindent próbáltunk kihozni belőle. Elmentünk kirándulni, filmeket néztünk, főztünk együtt ... stb.
Most hogy családunk van, ha már megnézünk egy filmet közösen "nagy élménynek" vesszük :)))
Amúgy a ffiak szeretnek kényelmesedni, de ha unatkozol, dobj fel 1-2 ötletet, hogy menjetek el pl. csak úgy a mekibe, vagy vásárolgassatok karácsonyra ...akármi. Vagy menj egyedül/barátnőkkel , nyugodtan. Kell az is, néha, hidd el :))
Nekem sosem merült fel, hogy a párom unatkozna mellettem. Hazamegyünk, én is teszek-veszek, ő általában tv-zik. Nem unalmas neki, sőt. Legalább nem lihegek a nyakába, ki tudja szellőztetni a munkahelyi hülyeségeket a fejéből..
Mi elég gyakran eljárunk, hol együtt, hol a saját külön! baráti körünkkel, szóval meg sem fordul a fejemben, hogy unalmas lenne.
Nekünk sem volt unalmas, mi mind a ketten szeretünk elmolyolni a dolgainkkal. Azóta mi is családdá váltunk, hát visszasírom én is a közös filmnézést.
Hétvégente hazautaztunk a családhoz, kirándultunk, motoroztunk, sétáltunk, elmentünk olcsó kajáldába.
Hétköznap suli/munka után elvoltunk otthon, összejártunk a szomszédokkal vagy elmentünk külön programokra.
Nekünk főként a hétvége volt az aktívabb együtt programozás. Szerintem pont az a jó az együttélésben, hogy mindkét fél otthon érzi magát, nem kell senkinek megfelelni, viselkedni, egyszerűen spontán együtt vagyunk, még ha külön dolgokat is csinálunk a lakásban.
Egy éve lakunk együtt, szerintem jól sikerült. Igazságosan kell elosztani a házimunkát, elég időt szentelni a másikra is és magadra is. Nem mindig könnyű, de az idő úgyis megtanít rá.
Mi minden nap játszunk valami társast, ez nálunk a tévé. :) Néha nincs is másra idő, ha valamelyikünk későn ér haza. Hétvégén általában szervezünk közös programot, de sokszor foglalkozunk a saját dolgainkkal is otthon, egymás közelében.
Mi is általában itthon vagyunk főleg ilyenkor amikor bejönnek a hidegek, de nyáron meg tavasszal minden hétvégén elmegyünk együtt bicajozni vagy motorozni vagy sétálni. Hidegben se Ő se én nem szeretünk kimozdulni, esetleg csak sétára, mert bicajon meg motoron hideg van. Régen még étterembe is eljártunk, de utána meguntuk, most ha hazaért a melóból, akkor Ő kb 2 órát netezik én meg addig tévézek, vagy esetleg együtt tévézünk, utána meg együtt vagyunk, szeretgetjük egymást. Szoktunk együtt főzni is, s közben beszélgetünk is.
25/N
A folytonos filmnézés egy kis idő után unalmassá válik.
Ezt jó magam is átéltem.
De mi leültünk a barátommal, elővettünk egy lapot, ceruzát és megbeszéltük, hogy írjuk le, kinek mihez lenne kedve. Persze olyanhoz, amit ketten is csinálni.
Mi olyanokat írtunk le, hogy :
Mozi, utazás-túra ( mivel elég szép és nagy országban élünk, van mit látni [ nem Magyarország] ), biciklizés, autóskirándulás, kenuzás , konditerem ( mivel ott is kettesben lehettek és még a testnek is jót tesz ) , falmászás, barátok látogatása, vendégek fogadása-meghívása ( mivel néha jó kilépni a monotont életből és másokkal is beszélgetni ) , társasjáték/ps3 ( mi szeretünk ketten játszani a ps3-al is. Tök vicces golfozni vagy teniszezni, már biztos láttad azt az uj cuccot ) .
Sok mindent lehet csinálni és nem fontos a pénz sem ehhez. Ahhoz, hogy jól érezd magad a pároddal nem kell pénz! Ezek mi voltunk, de szerintem írjatok ti is egy ilyen listát, kinek mihez lenne kedve és valósítsátok meg! Akár egy utazás is valamelyik országba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!