Milyen a kapcsolatotok a testvéreitekkel? Jól kijöttök?
Én nem.Mivel a testvérem külföldön él,ritkán találkozunk.Az elmúlt 2 évben csak egyszer.Most másodjára.De folyamatosan b@szogat.Azt hittem már kinőttünk ebből.Nem bírom már most elegem van belőle pedig 3 napja van itt.Pedig a családtagoknak támogatni,bíztatni,szeretgen kéne egymást.Több bántás ér mint amúgy évek alatt!
Emiatt fogalmazódott meg bennem a kérdés.
Nagyon sokáig azt hitték, hogy utálni fogjuk egymást, mert kisgyerekként nagyon nem jöttünk ki. Aztán ahogy telt az idő, úgy csiszolódtunk egymáshoz, ma már imádjuk egymást. Együtt vásárolgatunk, vasárnap délután közös filmezés van, sokat lógunk együtt, és nagyon sok mindent meg tudunk beszélni. Szívből örülök, hogy ő van nekem, eddig inkább én óvtam őt, nevelgettem, terelgettem, ahogy egy jó nővér, most azonban egyre többször veszem észre, hogy ő aggodalmaskodik értem, és nagyon odafigyel rám, szemrevételezi az udvarlókat, figyeli minden mozdulatom, nagyon vicces :)
22L a tesóm 18F
Köztünk a nővéremmel nagyon kicsi a korkülönbség (1,5 év) és ezért gyermekként iszonyú sokat rivalizáltunk, nem jöttünk ki jól sosem.
Vártam, hogy majd felnövünk, és akkor minden máshogyan lesz.
Eltelt 20 év, és semmi sem változott, sőt, csak durvult a helyzet :/
Elmegy. Egyszer lent, máskor fent.
19L és 15F
Két öcsém van, imádom mindkettőt!
23 l (a fiúk 16 és 4 évesek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!