1 év után összeköltöztünk, azért öt év elég sok idő. Gyerekünk még azért nincs, mért még ráérünk vele, a házasság gondolata már többször megfogalmazódott, csak hát mi lakodalmas esküvőt szeretnénk és arra még gyűjtenünk kell. De gyakorlatilag úgy élünk, mint a házasok, tehát olyan komoly amennyire csak lehet :).
2011. szept. 7. 17:04
2/17 anonim válasza:
Mi 6 évesek leszünk novemberbe.Az összeköltözés már évekkel ezelőtt megtörtént,az eljegyzés sokszor szóba jön és a lagzi is,de még fiatalok vagyunk(és nem vagyok házasság párti).Szüleimnél lakunk,szernénk különköltözni...kb ennyi :)
20L,22F
2011. szept. 7. 17:06
3/17 anonim válasza:
5 év után a útjaink szétváltak,mert az összeköltözés után a problémák állandósultak,pedig addig minden rendben volt.Ő 1 év után megnősült,én 2 év után mentem férjhez.Mindkettőnknek boldog a házassága.Azóta is tartjuk a kapcsolatot.
Nekünk nem sikerült.Kívánom,ti legyetek szerencsésebbek! :)
2011. szept. 7. 17:08
4/17 anonim válasza:
Volt 6 éves kapcsolatom, de nagyon fiatal voltam 19 voltam mikor vége lett, de szinte egyáltalán nem volt komoly. Most van egy 2 éves, az összeköltözés már megtörtént pár hete, esküvőt még nem tervezünk, előbb együtt élünk pár évig :) De ezeket leszámítva nagyon komoly a kapcsolatunk, otthonomat otthagyva költözünk össze, pedig nagyon utálom a változást, és sajnos nekem kellett messzebb jönni. Gyereket meg pláne nem, még nem vagyunk kész rá. 24L 25F
2011. szept. 7. 17:09
5/17 anonim válasza:
Attól is függ, hogy hány évesek vagytok, de azért az összeköltözés valószínűleg mindenképp időszerű lenne..hacsak nem 14 évesen kezdtetek el "járni".
2011. szept. 7. 17:11
6/17 anonim válasza:
kedves 17:11-es!mi van ha 14 évesen jöttek össze?ha 5 éve együtt vannak akkor 19 évesek,miért ne lenne itt az ideje az összeköltözésnek?nem értem
2011. szept. 7. 17:14
7/17 anonim válasza:
3 hét után költöztünk össze...
6 hónap után megkérte a kezem...
4 év után nagy lagzit csaptunk...
most pedig a 7-ik közös évünket tapossuk...
26/nő
2011. szept. 7. 17:16
8/17 anonim válasza:
komoly a kapcsolatunk, nemsokára leszünk 5 évesek. Én 19 vagyok, párom 24, ezért az összeköltözés még nem igazán valósítható meg. Mindketten a szüleinkkel élünk, és egyetemisták vagyunk, nincs önálló keresetünk. Ráadásul anyám nem örülne ha elköltöznék, ráér az később is. És nem akarok párom szüleinek a nyakán lenni, hiszen nincs keresetem.
Majd 2-3 év múlva. De sokat vagyunk együtt, 5 percre lakunk egymástól, így majdnem olyan mintha együtt laknánk, hisz ha nincs suli mindig egymással vagyunk.
2011. szept. 7. 17:27
9/17 anonim válasza:
6 éve vagyunk együtt.Kb 3hét után összeköltöztünk.Én 31,párom 29.Nem vagyunk házasságpártiak,bár ő mondogatja,hogy megkéri a kezemet,de én nem ragaszkodom hozzá.Gyerekünk nincs,de ha besikerülne megtartanám.
2011. szept. 7. 17:34
10/17 anonim válasza:
4és fél éve jöttünk össze,fél év után összeköltöztünk,tavaly volt az esküvőnk,idén született gyerekünk. 24 évesek vagyunk egyébként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!