Összeköltözés a szülőknél?
Attól függ ilyenek a szüleid, milyen a kapcsolatotok, milyen a kapcsolatuk a barátoddal. Akár jó is lehet, de nagyon rossz is, ha pl mindenbe beleszólnak, kötekednek, stb.
Mi pl egy ideig anyóssal éltünk, igaz, csak pár hónap volt, de nem volt semmi baj.
Hát ha már nagyon össze akarsz költözni vele, menj...
Én soha nem költöznék oda, annyira azért nem vagyok oda az anyósért. Jóban vagyunk, meg minden, de az ő életfelfogása nem nekem való.
Mennyire vagy jóban szüleivel? Ismered a rossz tulajdonságaikat?
Rágd át alaposan, mert ha rossz a kapcsolat vagy az egyik szülőnek vannak idegesítő dolgai, megmérgezheti a kapcsolatot!
Én amíg tanulok nem költöznék. Mivel nincs semmi keresetem nem akarnám,hogy ők tartsanak el engem is.. ( persze tudom nem teljesen lenne így de akkor sem)
amikor kezdtek önállósodni térjetek vissza a témára.
Szia!
Ez tényleg attól függ, hogy milyenek a szülei.
Igazából addig én sem tartanám jó ötletnek amíg mindketten tanultak, mert gondolom nincs önálló keresetetek, és ez -még ha nem is rögtön- a későbbiekben vita forrása lehet.
Mi is a párom szüleinél lakunk, de mindketten dolgozunk, s így betudunk szállni a rezsibe, az ételbe.
Ha kicsit többet írnál a történetről, akkor több tanácsot tudnánk adni.
Pl. a szüleivel milyen a kapcsolatod
iskola mellett tudtok-e dolgozni
hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt
illetve, mennyi idő múlva végeztek a suliban?
Niki
Mióta vagytok együtt? kérdés kihúzva, látom 4 éve :)
Niki
Embere válogatja... Én pl. nem vagyok képes alkalmazkodni, ha a párom szülei a világ legimádnivalóbb emberei lennének, akkor sem költöztem volna hozzájuk. Illetve a páromat sem költöztettem volna a szüleimhez. az én esetemben én tudom magamról, hogy az ilyen többgenerációs együttélésre alkalmatlan vagyok... (megjegyzem: a szülők is mindkét részről:))
de ha úgy érzitek, nálatok nem jelentene problémát, bele lehet vágni. minden kompromisszum kérdése... Ha te elviselnéd, ha anyósjelölted néha bizony elmondja a véleményed, és bele akar ebbe vagy abba szólni, akkor nincs gond. nem állítom, hogy ilyen, de ugyebár lakva ismerik meg az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!