Összeköltözés előtt nálatok nem "lassult" le az idő?
Több mint 4 éve vagyunk együtt a párommal, ebből két év távkapcsolat (ami jelenleg is tart). Utolsó éves vagyok az egyetemen, idén államvizsgázok. Amint végeztem költözöm a páromhoz, legalábbis így tervezzük...De most, hogy eljött az utolsó év, úgy érzem még egy ezred évet kell várnom...Abba meg bele sem gondolok még mi vár rám...
Úgy érzem egy örökkévalóság míg végre együtt leszünk...Ez a két év távkapcsolat "kiéheztetett" minket...
Ti nem éreztétek úgy összeköltözés előtt, hogy megállt az idő?
(Abban reménykedem, hogy amint megkezdődik az egyetem nem lesz időm ilyen dolgok miatt aggódni...s elrepül az idő...)
Most nekünk is kimarad kettő:(
Bútorokat gyűjtünk, párom csinál egy extra franciaágyat, lesem a lombtalanításokat, mamám padlását.
Most hogy olvastam a kérdést megint rámtört a mehetnék...
* gondolom lomtalanítás:)
Egyébként nem jó hely ez a GYk mert folyton arról olvasok, hogy eljegyzés, összeköltözés...s akkor még ne legyek "mehetnék"?!
köszi
Na jóóóó:P Akkor én csak ámíthatom magam, hogy hamar eltelik ez a 8 hónap :))
Minden jót Nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!