Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözés a pároddal?

Összeköltözés a pároddal?

Figyelt kérdés
Leírnád mi volt benned, amikor összeköltöztetek? Féltél-e, mennyire volt szokatlan, fura, nehéz az elején? És mennyire az most? Mióta éltek együtt?
2011. aug. 12. 11:31
 1/9 anonim ***** válasza:
igazából már az elején is sokat aludtam nála,szinte nem is voltam otthon,csak nagyritkán,és szépen lassan átkerültek a cuccaim,aztán jött a lakcímkártyán az ideiglenes cím :) 2 éve élünk együtt és 3,5 éve vagyunk együtt
2011. aug. 12. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

Lány vagyok,és féltem az összeköltözéstől,leginkább az zavart ,hogy minden nap háromszor nekem kellett valami kaját csinálni neki.

:-)

2011. aug. 12. 11:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Amikor először felhozta, konkrétan szakítottam vele, mert fiatalnak éreztem magam (19 voltam). Aztán hozzászoktam a gondolathoz, de kellett pár hét.

Nem volt különösebben fura, de sok új helyzettel kellett megbirkóznunk.

Most már összecsiszolódtunk, természetes, hogy együtt élünk, nincs benne semmi fura :D 23 vagyok, 4 éve élünk együtt.

2011. aug. 12. 11:42
 4/9 anonim ***** válasza:
én fél év után összeköltöztem a párommal,nagyon akartuk,nagyon jo is volt, örültem annak,hogy ezentul én gondoskodhatok róla.Elején még idegen volt kicsit a lakás,mire megszoktuk,addigra lett egy kis anyagi problémánk,amit nem akart párom megoldani,hanem inkább lelépet és haza ment az anyucihoz.Az elsö probléma után lelépet,pedig meg tudtuk volna oldani...dehát ezekszerint így akarta a sors
2011. aug. 12. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátommal fél éve voltunk együtt, mikor mondta, hogy ő elköltözik 300km-rel odébb. Kicsit megijedtem, hogy alig fogom látni. Aztán felvetette kérdést, hogy oda költöznék-e hozzá. nem akartam itthonról elmenni. féltem, hogy elveszítem a barátaim, a munkahelyem. De végülis mégis beleegyeztem. Iszonyatosan féltem. Nem akartam eltartott nő lenni. nem találtam munkát, hiányoztak a barátaim, Csabival is végig veszekedtünk. Úfgy döntöttem hazaköltözök 3 hónap után. Bőröndökkel, csomagokkal, utazótáskákkal a vállamon siettem a vonathoz, mikor megláttam egy fodrász szalonba kitett állásajánlatot. Felhívtam csabit, hogy ne haragudjon, de feszült voltam, ideges, nyugtalan, hisztis. Azóta minden rendben, a munkatársaimmal remekül megvagyunk, lettek barátaink, nekem barátnőim és a szerelmemmel együtt maradhattam.:)
2011. aug. 12. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
60%

2006 tavaszán ismerkedtünk meg,a nyáron már hozzá költöztem-illetve költöztünk, mert a nyáron segítettem befejezni a házát,és mikor lakható lett,akkor együtt cuccoltunk be :-D Nem volt bennem semmilyen félelem,nem volt fura,sem nehéz,mert számomra természetes lett az,hogy szeretem,és Vele akarom leélni az életem. A párom nagyanyja is oda jött lakni,az elején jól kijöttünk,sokat tanultam tőle- főzés alapjait- aztán amikor megszületett az első gyerkőc,igen rosszra fordult a viszonyunk... fél éves volt a nagylány,amikor hármasban maradtunk. Azóta jól elvagyunk. Vannak viták a pénz miatt,egyszer az öccsét is befogadtuk,amit nagyon megbántunk,mert majdnem gallyra ment a kapcsolatunk,mert nem bírtam vele együtt élni,és ki is használta a jó szívünket... Befejezte a sulit a gyerek,és tovább állt.Az nagyon nehéz időszak volt! Meg amikor 2gyerek mellett nem volt munkahelye,én meg itthon gyed-en,az én munkahelyem megszünt... sok bántó dolgot mondott,a pénztelenséget egyikünk sem bírta már...fél év után az utolsó 2000 ft-ot kivettem a pénztárcából,és elkezdtem össze pakolni... nem kellett órákig győzködnie,hogy ne menjek/menjünk sehová! Nagyon szeret,és én is! A nagy vita után végre felvették az egyik helyre,ahova előtte jelentkezett... persze ezután nem javult azonnal az anyagi helyzet,felhalmozódott az adósság... de amióta dolgozik,azóta sokkal nyugodtabb,nincs vita! Apróbbak persze vannak,de azok beleférnek!

Nem bántam meg,hogy Mellette kötöttem ki! :-D

Gondolom még a döntés előtt állsz,így: Kívánom Neked a legjobbakat!!!

2011. aug. 12. 11:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a történeteket, örülök, hogy majdnem mindenkinek jól végződött.

A döntés már megvan, költözés 1-2 héten belül meglesz, de el kell hagynom a szülőhazám, és ez nekem nagyon fáj, bár nem megyünk messze, mégis nekem nagyon nehéz lesz itthagynom mindent. Rengeteg állatom van itthon, és nagyon természet közeli helyen lakunk, ezt kell itthagynom, állatokat nem vihetek, mert nem tudnánk hova tenni. Soha nem bírtam a változást, és ez most nagyon megvisel, de remélem idővel jobb lesz, mert minden vágyam az volt, hogy végre Vele élhessek, és a sok utazgatás megszűnjön.

2011. aug. 12. 12:09
 8/9 anonim ***** válasza:

akkor azért a te eseted eléggé más.

nálunk ez úgy nézett ki, h egyedül laktam a lakásomban, aztán mikor kicsit komolyabbra fordult, már ott is voltak a cuccai. semmilyen komolyabb változás nem történt, csupán annyi, h nem csak randiztunk, hanem együtt is aludtunk mindig :)

2011. aug. 12. 12:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez aktuális, elsejével költöztünk össze. :) Bár már régóta akartam, az utolsó napokban már majdnem megfutamodtam. :D és az első napok is furcsák voltak. Nem azért, mert nem jöttünk ki a párommal, hiányzott az otthoni lét, pedig épp onnan menekültem, hisz ott egy nyugodt percem sem volt...

De hiányzott a szobám és főleg az állatkáim. :(

Most így majdnem két hét után már nem rossz, sőt, azóta otthon is jártam, és mégis ide volt jó visszajönni.

Maga a megváltozott szitut jól viseltem, hogy most nekem kell mosnom, főznöm, takarítanom, meg minden, otthon elég ritkán vettem rá magam. de szeretem csinálni, párom szerint remek háziasszony vagyok és ő is segítőkész nagyon.

22L

2011. aug. 12. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!