Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítasz a pároddal ha...

Szakítasz a pároddal ha hazugságon kapod?

Figyelt kérdés
Nem megcsalással kapcsolatos, egy fokkal enyhébb dolog.
2011. okt. 30. 08:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hazugság mértéke, körülmények, konkrét ügy függvénye. Ilyen sejtelmes leírás alapján elég nehéz válaszolni.
2011. okt. 30. 08:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom. Atól függ miben. Lehet nem csalt meg, de pl van gyereke akit eltitkolt, lehet sitten volt, vagy átoperáltatta magát korábban és elhalgatta. Kitudja, azért ezek is komoly dolgok. Ha valami apróság azért nyilván nem.
2011. okt. 30. 08:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
hát ez teljesen a hazugság mértékétől függ...nem irnád le pontosabban? nem baj ha hosszú...
2011. okt. 30. 08:54
 4/8 Kondor Judit ***** válasza:
64%
Én a barátomat azért küldtem el mert:Feltűnt,hogy egy csaj mindig hozzá írt a kommentjeihez a fac..-on.Egyszer belépve maradt nálam véletlen,én meg genya módjára elolvastam a csevegésüket./mert előtte volt egy rossz megérzésem/Hát mit ne mondjak nem csöpögős csethelés volt hanem már folyós,és váltig állította,hogy nem volt semmi köztük.Na nekem ilyen pasi nem kell.
2011. okt. 30. 09:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha csajokkal szórakozgat titokban a neten, nekem az már épp elég hogy elküldjem a fenébe. Az ilyen a valóságban is képes rá, és nem egy hűséges pasi. Szóval természetesen kivágnám.
2011. okt. 30. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Az elsővel értek egyet, igen sok függ a körülményektől is.

Másodikkal, mer ezek azok a dolgok, amit nem tudnék tolerálni!

2011. okt. 30. 10:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem szakítanék. Szerintem nem a hazugsától függ, hanem a kapcsolat komolyságától. Mi már együtt élünk, nemsokára esküvő, közös tervek, ezt biztos nem dobnám el, semmilyen hazugságért. Egy 2 hetes kapcsolatot lehet..
2011. okt. 30. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:

nem szoktam nyomozgatni utána, mert bízom benne. ha mégis hazudna, akkor lenne annyi esze, hogy úgy csinálja, ne derüljön ki.

apróbb füllentésért pedig nem fogok jelenetet rendezni, tudja ő magától is, h nem cselekedett helyesen.

2011. okt. 30. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!