Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Amikor kezdett tönkre menni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor kezdett tönkre menni a házasságod/kapcsolatod, mikor jött el az a pont hogy azt mondtad szakítasz hosszú évek után, feladsz mindent hogy boldog legyél?

Figyelt kérdés
Az érdekelne ki hogyan szállt ki egy hosszú kapcsolatból ahol közös ház,gyerek és egyéb volt?Hogyan élte meg?Mert én is kezdek a szakítás felé hajlani,csak az a gondom hogy nem tudok hová menni hirtelen,közös a ház,van egy gyerek,de boldogtalan vagyok,nem szeretem már,azt hiszem ő sem,szex nincs,de mással lehet boldog lennék.Gyakran veszekszünk és csak kerülgetjük egymást.Hagynám a házat a fenébe és a többi értéket egy boldog életért,szeretnék egy jobb kapcsolatot,szerelmet.Soha egy szép szót nem kapok,pedig én mindent megteszek ami a kötelességem itthon.
2009. szept. 22. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha verne talán, egyébként lehet nyújtani,mint a tésztát.
2009. szept. 22. 14:45
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Én most válok,,és egyelőre 1 fedél alatt maradunk,,,de mihelyt lesz rá lehetőségem én költözöm,,ha kell albérletbe,,,mert ahogy Te is írod hagyok mindent egy boldog szerelemért életért,,

2009. szept. 22. 14:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem ver,igaz hogy lehet nyújtani a végtelenségig,de egy élete van mindenkinek és én azt hiszem azt boldogabban szeretném megélni,mert nincs több lehetőség aztán,ha elcsesztük.De félek kicsit.
2009. szept. 22. 14:54
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Mitől félsz? (Tudom hülye a kérdés, de mégis)
2009. szept. 22. 14:58
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Azért ezt jól át kell gondolni. Én nem mondom, hogy a gyerek tartson össze két embert, de róla sem szabad megfeledkezni. Viták minden családban vannak, és egy idő után minden kapcsolatban kialakul a megszokás. Hiába keresed most a szerelmet, amit nyilván megtalálsz majd, de kérdés mennyi időre. Meg könnyű vagdalózni a szavakkal, hogy nem érdekel a ház, a pénz stb. De biztos, hogy olyan boldog életed lesz mikor majd reggeltől estig hajtassz, hogy fizesd az albérleted, minden egyedül rád marad (munka, gyerek, háztartás) és nem lesz időd az új párod keresni? Lehet én látom rosszul a dolgokat, de én egy új szerelemért nem adnám fel az addigi életemet. Egy gyereknek nem mutathatok be 3-4 évente új partnert, amikor épp ellaposodott a kapcsolatom és menekülök a másikba. Nyilván a mostani párodat is valaha nagyon szerethetted, hisz csak vele vállaltál gyereket.

Persze, ha más problémák is vannak akkor tényleg jobb külön.

2009. szept. 22. 15:03
 6/12 anonim ***** válasza:

A második vagyok,,,

Szerintem az sem mindegy,hogy hány éves vagy,,mekkorák a gyerekek,,,az enyémek már nagyok az övék lesz a ház én pedig inkább 1 albérletbe a szerelmemmel mint a mostani ellaposodott kapcsolatba élni tovább,,,,,

2009. szept. 22. 15:25
 7/12 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok,15 hónapos gyerekkel.Ellaposodott a kapcsolat,csak kerülgetjük egymás és néha vitázunk,rossz a modora,anyámékat is elvadította a bunkózásával és senkit nem szeret,mindenki köcsög neki.Nem félek,csak nem tudom hova mennék,ha ott hagynám,szeretnék új jobb életet.Persze az is közre játszik hogy kacsingatok más felé most.
2009. szept. 23. 14:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Az utolsó vagyok,,,nekem úgytünik nem fog megváltozni,,a kérdés,,hogy szereted-e még annyira,hogy elviseld ezt továbbra is?

A szüleidhez nem tudsz költözni?

2009. szept. 24. 10:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Szerintem sem fog változni,évek óta ilyen,nem szeretem már,szerintem ő sem és nem is nagyon vagyunk együtt.A szüleim támogatnak és egyet értenek velem,,de kis lakásban laknak,ezért nem mehetünk oda és nekik is meg van a saját kis életük.Az anyám azt mondta hogy ha kertes házuk lenne,akkor azonnal mehetnénk,vagy ha megtehetné venne nekünk házat.Addig is keresem a kiutat.
2009. szept. 24. 15:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia

Én 24 éves vagyok, 7 éve vagyunk együtt és 5 éve vagyunk házasok. Én sokmindent megtettem a páromért, börtönben is volt, azt is túlvészeltem, a fiatal kori éveimet és a tovább tanulása lehetőségeimet is feladtam miatta, hogy neki jó legyen. Mi nálunk, a szüleimnél lakunk, kis lakásban, külön. A 7 év alatt egy hetet, egy napot sem hagyott egyedül, hogy végiggondolhassam, szeretem-e még. Nemcsak megszokásból vagyok vele. Többször elbizonytalanodtam tehát, de mindig volt bennem kétely, hogy biztosan szeretem még. Csak hullámvölgy...Kb. 4 hónapja megint volt zűrje, akkor én válni, külön akartam menni, de ígért, fűt-fát. Azóta ő is, én is megpróbáltunk mindent. S most, a napokban már úgy érzem, rádöbbentem, hogy nem szeretem, biztosan nem. Tegnap emg is mondtam neki. Amihez ő ért az az érzelmi zsarolás, hogy ő most hová menjen..... A lakásunk felújítására felvett hitelek mind az ő nevén vannak. Tehát ördögi kör.

Neki nincs hova mennie, nekem nincs pénzem fizetni neki..... Tegnap úgy hagyott otthon, hogy ő megöli magát. Azóta nem hallottam felőle, nem lehet elérni. S most úgy érzem egy kegyetlen állat vagyok, mert annyira nem aggódok érte, csak mint egy barátért.

2009. szept. 25. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!