Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyereked fontosabb vagy az új kapcsolatod?
Fél éve elváltunk a férjemmel. Van egy 5 éves lányunk. Úgy volt, hogy holnaptól vasárnapig nála lesz, mert ez az ő hétvégéje. Lemondta, mert hogy elviszi a barátnőjét moziba, szombaton meg Pestre viszi állatkertbe, vasárnap meg pihenni akar.
Én egy kicsit neheztelek rá, hogy becsapta a lányát. Hétfő óta hitegette, hogy ezt meg azt csinálnak hétvégén.
Most teljesen el van keseredve, és egyre kevésbé kedveli az apja barátnőjét. A hölgy meg azt hiszi, én fordítom ellene a lányomat.
Sajnos nem ez az első eset, hogy a volt férjem lemondja a hétvégét a nő miatt. Volt, hogy 6 hétig nem is látta a lányunkat.
Mindenkinél fontosabb a gyerek!
Nő/férfi lehet még ezer is akár...de gyerek
Én ma tudtam meg hogy a fiam volt osztálytársa meghalt a napokban..Még nem volt 15 éves...
Ott biztosan lennének ea gyerekkel.Bocs, de le kellett írnom. :(((((
Nekem mindig a párom az első, mert olyannal nem tudnék együtt élni aki nem az. Olyanba nem tudnék szerelmes lenni, bármilyen intim viszonyba kerülni... Akinek csak a gyerek létezik az házasodjon össze azzal... A gyereknek sem az az érdeke h mindenki őt szolgálja. Nem csapta őt be senki, vmikor meg kell tanulni h a élet nem mindig jó és nem mindig az van amit ő akar!
Amúgy mi értelme volt a kérdésednek? Te sem vagy sokkal okosabb ha azon élvezkedsz h szidják az exed... Attól hogy pár felbőszült, elhagyott ősanya igazat ad, mi változik? Tényleg oltári nagy bűn h apuka szeretné élni az életét és a barátnője nem kér készen egy kölyköt! Ettől ők rosszak lesznek nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!