Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem tud apám az én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud apám az én ballagásomra jönni, a másik gyereke a fontosabb?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak,mi anyuval elég messze költöztünk,így apámat elég ritkán látom,kb 2 havonta.

Most lesz a középiskolai ballagásom,és azt mondja h nem tud eljönni,mert nincs pénze se tankolni se vonat jegyre,se buszjegyre.

Hát hova teszi ez az ember a pénzét ha az egyszem fia ballagására nem képes eljönni? Pedig már 3 hónapja nem is jött,nem igaz h nem tudott félretenni,

A nőjének a gyereke is most ballag,lefogadom h arra elmegy,csak az enyémet hagyja ki

2011. ápr. 27. 18:51
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Írj neki egy levelet, hogy azt akarod, eljöjjön.
2011. ápr. 27. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:

lehet hogy most tényleg nincs pénze... bár az tény hogy alapvető hogy a gyerekem ballagására félreteszek, de nem csak a vonatjegyre hanem az ajándékra is... ha nagyon szarul is állok, legalább egy virágot vagy valamit nem is illik, de kell venni...

úgyhogy nem értem őt és sajnállak:S

2011. ápr. 27. 18:59
 3/10 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele telefonon,h miért nem tud jönni,de az utolsó hívásunk elég bunkóra sikeredett.

Azt mondta h értsem a gyerektartás sem 2 fillér,és neki kib*szott sok pénz ha most leutazik pár órára megnézni a ballagást,aztán órákig nézelődni itt mig nem megy haza vonata vagy busza. Mert anyám nem engedi a vacsorára hozzánk,mert az a pasija házában lesz,és különben se kiváncsi rájuk egyiküksem. Meg hozzátette h akkor még nem fizetett ki semmit,és még élnie is kell. Azzal nyugtatott h majd ha meg van az irásbeli vizygám,akkor majd küld nekem pénzt jegyre h menjek el én hozzá.

de hisz mindig ő szokott jönni,meg máskor is csak pár órára. most miért nem lehet ezt megcsinálni. meg miért nem lehetett félretenni. nem tegnap tudta meg mikor lesza ballagás

2011. ápr. 27. 19:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem apadnak elfogahato oka van, szerintem nem hazudik. A penz is, de a visony anyukad es Okozte is nagyon kozbejatszik. Lehet, nem akar csaladivitat, rosszul nezni egymasra. Ertem, hogy rosszul esik, de fogad el erveleset.
2011. ápr. 27. 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Ajánld fel neki h kifizeted az utazás költségét! Erre már nem szólhat egy szót se. Persze csak ha megengedheted.
2011. ápr. 27. 19:12
 6/10 A kérdező kommentje:

nekem nincs pénzem kifizetni

de már 3 hónapja nem is volt itt,gondoltam azért mert a ballagásomkor fog jönni és most se

Kérdeztem tőle h a nőjének a gyerekéére elmegy e,azt mondta h ezt még nem tudja.

2011. ápr. 27. 19:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ez így igaz hogy apukád nem engedheti meg magának az utazást, de ha nagyon ott akar lenni tuti megoldaná valahogy, én apámmal szintén ez a helyzet messze lakik nincs pénze utazásra mégis az ismerőse hozza ki őt hogy legalább a ballagásom elején ott legyen ez már sokat jelent nekem.
2011. ápr. 27. 19:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is meg lehet érteni apukádat.Nagyon sajnálom a helyzeted, de úgy tűnik, hogy a szüleid nincsenek túl jó viszonyban, apud meg le van égve.Ha elmegy a barátnője gyerekének a ballagására, az nem azért lesz, mert őt jobban szereti, hanem gondolom ő ott lakik, ahol apud, így oda el tud menni pénz hiányában.Értsd meg apukád, elhiszem, hogy rossz neked, de majd elmész te hozzá utólag.
2011. ápr. 27. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg apukádat épp úgy bántja, hogy anyukád új párja ott lesz a ballagásodon, míg ő nem, mint ahogy téged bánt az, hogy a te ballagásod "helyett" apukád az új párjának a gyereke ballagására megy el.
2011. ápr. 27. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
ne haragudj de szerintem csak nincs kedve eljonni, anyud nem latja szivesen. egyedul lesz a tomegben, es meg penzbe is kerul.Ha annyira fontos h eljojjon kerd meg anyud h a kovetkezo gyerektartasbol engedje el a buszjegyet. De szerintem akkor is talal majd kifogast.
2011. máj. 19. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!