Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud apám az én ballagásomra jönni, a másik gyereke a fontosabb?
A szüleim elváltak,mi anyuval elég messze költöztünk,így apámat elég ritkán látom,kb 2 havonta.
Most lesz a középiskolai ballagásom,és azt mondja h nem tud eljönni,mert nincs pénze se tankolni se vonat jegyre,se buszjegyre.
Hát hova teszi ez az ember a pénzét ha az egyszem fia ballagására nem képes eljönni? Pedig már 3 hónapja nem is jött,nem igaz h nem tudott félretenni,
A nőjének a gyereke is most ballag,lefogadom h arra elmegy,csak az enyémet hagyja ki
lehet hogy most tényleg nincs pénze... bár az tény hogy alapvető hogy a gyerekem ballagására félreteszek, de nem csak a vonatjegyre hanem az ajándékra is... ha nagyon szarul is állok, legalább egy virágot vagy valamit nem is illik, de kell venni...
úgyhogy nem értem őt és sajnállak:S
Beszéltem vele telefonon,h miért nem tud jönni,de az utolsó hívásunk elég bunkóra sikeredett.
Azt mondta h értsem a gyerektartás sem 2 fillér,és neki kib*szott sok pénz ha most leutazik pár órára megnézni a ballagást,aztán órákig nézelődni itt mig nem megy haza vonata vagy busza. Mert anyám nem engedi a vacsorára hozzánk,mert az a pasija házában lesz,és különben se kiváncsi rájuk egyiküksem. Meg hozzátette h akkor még nem fizetett ki semmit,és még élnie is kell. Azzal nyugtatott h majd ha meg van az irásbeli vizygám,akkor majd küld nekem pénzt jegyre h menjek el én hozzá.
de hisz mindig ő szokott jönni,meg máskor is csak pár órára. most miért nem lehet ezt megcsinálni. meg miért nem lehetett félretenni. nem tegnap tudta meg mikor lesza ballagás
nekem nincs pénzem kifizetni
de már 3 hónapja nem is volt itt,gondoltam azért mert a ballagásomkor fog jönni és most se
Kérdeztem tőle h a nőjének a gyerekéére elmegy e,azt mondta h ezt még nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!