Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyereked fontosabb vagy az új kapcsolatod?
Fél éve elváltunk a férjemmel. Van egy 5 éves lányunk. Úgy volt, hogy holnaptól vasárnapig nála lesz, mert ez az ő hétvégéje. Lemondta, mert hogy elviszi a barátnőjét moziba, szombaton meg Pestre viszi állatkertbe, vasárnap meg pihenni akar.
Én egy kicsit neheztelek rá, hogy becsapta a lányát. Hétfő óta hitegette, hogy ezt meg azt csinálnak hétvégén.
Most teljesen el van keseredve, és egyre kevésbé kedveli az apja barátnőjét. A hölgy meg azt hiszi, én fordítom ellene a lányomat.
Sajnos nem ez az első eset, hogy a volt férjem lemondja a hétvégét a nő miatt. Volt, hogy 6 hétig nem is látta a lányunkat.
tegnap 18:58
TE nagyon buta egy ember lehetsz..
Már 1,5 éve nem vagyunk úgy együtt (mert megcsalt a mostani barátnőjével), de csak fél éve mondták ki a válást.
FElhívtam az exemet, hogy be akarja-e pótolni ezt a hétvégét jövőhéten, mert ha igen, akkor nem tervezek előre semmit. (Úgy értem, hogy akkor nem ígérem meg a gyereknek hogy ezt vagy azt csinálunk)
Azt mondta majd megkérdezi a barátnőjét, hogy neki mi a terve.
Egyébként nem várom senkitől, hogy az exemet szídja.
CSak arra voltam kíváncsi, van-e valaki hasonló helyzetben. És ha igen, mit tesz ebben a szituációban amiben most vagyunk a lányommal.
Látom bőven vannak elfogult vélemények.
De nem gondoljátok, hogy azért az anya egyoldalú kérdéséből nem lehet egyértelmű választ adni?
Szerintem meg kellene hallgatni az apa verzióját is a dologról, mert akkor kiderülhetne, hogy mit gondol ő, hogyan történt szerinte, és a kettő közt félúton meg lehetne találni az igazságot. Mert az itt leírtak csak az egyik fél verziója.
Egy értelmes ember meg tudja találni a gyereke és a partnere közt a megfelelő megoldást. Ha csak az egyiket választja és a másikat emitt teljesen elhanyagolja, akkor az nem egy normális életforma. És ez vonatkozik a gyerekre és a partnerre is egyaránt! Az se normális, ha a gyerek miatt valaki háttérbe szorít minden partnerkapcsolatot, de az sem, ha leszarja a gyerekét.
Ugyanigy vagyunk mi is a fiamat csak akkor viszi el ha elengedi az új nője. Vasárnap egyáltalán nem ér rá mert az új családjával van a nő+ a 3 gyereke.
Én mindig azért küzdök hogy többet legyen a gyerekkel de a nője fontosabb.
Azért bosszant ez az egész, mert azt hiszem már együtt is laknak. És nagyon úgy néz ki, hogy ez a ő sajnálja ezt a hétvégét a gyerektől.
Félre ne értétek, nem teher hogy itthon van, de a kislánynak ez nagyon fáj.
És nem érti, hogy az apja barátnője miért "irigy" rá.
Egy 5 évesnek nem könnyű elmagyarázni, hogy nem mindig az van amit ő akar. Megérti, hogy nem lehet minden nap cukorkát meg játékot venni.
De az édesapjával kapcsolatban nem érti, hogy miért nincs.
Mi az, hogy az apukája nem jön érte, pedig megígérte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!