Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Amikor kezdett tönkre menni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor kezdett tönkre menni a házasságod/kapcsolatod, mikor jött el az a pont hogy azt mondtad szakítasz hosszú évek után, feladsz mindent hogy boldog legyél?

Figyelt kérdés
Az érdekelne ki hogyan szállt ki egy hosszú kapcsolatból ahol közös ház,gyerek és egyéb volt?Hogyan élte meg?Mert én is kezdek a szakítás felé hajlani,csak az a gondom hogy nem tudok hová menni hirtelen,közös a ház,van egy gyerek,de boldogtalan vagyok,nem szeretem már,azt hiszem ő sem,szex nincs,de mással lehet boldog lennék.Gyakran veszekszünk és csak kerülgetjük egymást.Hagynám a házat a fenébe és a többi értéket egy boldog életért,szeretnék egy jobb kapcsolatot,szerelmet.Soha egy szép szót nem kapok,pedig én mindent megteszek ami a kötelességem itthon.
2009. szept. 22. 14:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalat, ha az ember elkezd vonzódni valaki máshoz, a párjában képes az apróbb hibákat is sokkal súlyosabbnak látni. Képesek vagyunk belekötni mindenbe, folyamatosan veszekedést "provokálni", hogy nyugodt szívvel léphessünk át az új kapcsolatba. Aztán rájövünk, hogy annak az embernek is vannak hibái, lehet sokkal több és súlyosabb. És talán kiderül, hogy mégsem volt annyira rossz az előző párunk. Ha szerencsénk van helyre hozhatjuk azt a kapcsolatot, vagy ráébredünk, hogy még egyedül is jobb, de nem minden esetben.

Én nem mondom, hogy maradj a férjeddel. De szerintem tiszta fejjel dönts. Ameddig ez a harmadik személy a képben van nem látsz tisztán.

2009. szept. 25. 12:03
 12/12 A kérdező kommentje:
12:03-as:talán neked van igazad!!!Addig míg a 3. nem volt,addig nem gondolkodtam így,el kell hogy felejtsem, néha itt van a közelemben és olyankor fel vagyok dobva,de megpróbálok barátként viszonyulni hozzá,és titokban ábrándozhatok azt hiszem,mert nincs értelme ennek tényleg.
2009. szept. 25. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!