Ha aprónak tűnő hazugságon kapnátok a párotokat, rákérdeznétek?
Nem kérdeznék rá,viszont raktároznám az infót(mindig így csinálom)! :)
25/N
Én rákérdeznék. Alapelvem, hogy egy kapcsolat az őszinteségre épül. Lehet, hogy van reális magyarázata, de ha nem kérdezem meg, mindig bennem lesz, hogy jaj, egyszer már hazudott. Rést ütne a bizalom pajzsán, ami így meggyengül és könnyebben elreped.
Kérdezz rá!!!
Az a baj, hogy ez a hazugság engem nagyon érzékenyen érint.
Pedig maga a szituáció nem akkora probléma.
A következőről van szó:
Ő többször hangoztatta (nem én kérdeztem) hogy msn-en csak én és egy barátja vagyunk felvéve neki.
Ma nézegettem a profilokat, és ott láttam, hogy egy lány is fent van neki. (van barátja a lánynak, nem feltételezek rosszat).
DE.
Az előtte lévő kapcsolatomban a volt férjem agyba főbe hazudott nekem, többször megcsalt, stb.
Ezért ha olyan hazugságról van szó, ami egy lánnyal kapcsolatos, az ideg ugrál a gyomromban, hogy miért kell ezt eltitkolni???
Ez még valóban nem tűnik olyan nagy gondnak de, ha csak barátok akkor miért nem mondja el? Hiszen nincs oka titkolózni. Én rákérdeznék a helyedben mert ha ezt féled megkérdezni akkor mi lesz ha nagyobb gond lesz...
Persze reméljük, hogy ilyen nem fordul elé. Szép finoman hozd fel neki a témát.
Amiatt tettem fel a kérdést, mert bizonytalan vagyok, hogy nem fog-e a számára ez úgy tűnni, hogy ellenőrzöm, vagy korlátozni akarom.
Nem erről van szó egyébként.
De nagyon fáj, hogy nem mondott igazat, amikor pontosan tudja min mentem keresztül előtte, és egy ilyen apró füllentéssel is komolyan meg lehet ingani a bizalmamat.
Én rákérdezek. Mindig. De legalább annyi jó van a dologban hogy bénán füllent a barátom. Mondjuk ilyen lánnyal kapcsolatos dolog még nem volt, de tényleg nálunk is csak ilyen apróságok voltak. Na és mikor rákérdezek egy ilyenre mindig elröhögi magát.:D
Van mikor beszélgetünk és akkor mond valami hülyeséget, amit ne gondol komolyan, és mikor mondom neki hogy ez biztos nem igaz, akkor is mindig egyből röhög. Nem tud sokáig szédíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!