Hazugságon kaptam a férjem?!
4 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok van egy másfél éves kisfiunk! Elmondhatom, hogy a férjem mintaapa és mintaférj a szó összes értelmében! Féltékenységre sosem volt okom éppen ezért lepett meg egy mai eset:
Csöngött a telefonja felveszi hallom, hogy női hang, beszéltek pár szót majd letette! Megszokásból kérdeztem csak ki volt? Azt mondja az új gyakornok srác! Mondom nem csaj? Én úgy hallottam! Nem nem csaj hanem srác! Ekkor már kicsit felkaptam a vizet, nem azért mert csaj azt leszarom, de ha egyszer hallom hogy nőnemű lény miért hazudik?
Egyébként sosem szokott hazudni, még füllenteni sem tud, most is bevallotta végül, hogy tényleg nem srác hanem csaj az új gyakornok és még el is pirult! Azóta 5x kért bocsánatot mondván nem érti miért nem mondta meg hogy lány!
Én ezt nem értem, okot sosem adtam arra hogy titkolózzon, nem rendezek féltékenységi jelenteteket ami ezt megmagyarázhatná ezért ez most rosszul esett és életemben először elkezdtem kombinálni!
Szerintetek miért nem mondta meg?
Biztos vagy abban 100%-ig hogy csaj volt.
Én is jártam igy,mags hang beszélt a telóban,messziről hallottam,de amikor rákérdeztem visszahívta a számot és egy srác volt az tényleg,csak vékonyabb hanggal,ami messziről csajosnak tünt.:)
Szerintem előbb bizonyosodj meg.
azért nem mondta meg, mert tetszik neki az a csaj és nem akarta, hogy esetleg még a gondolat is felmerüljön benned, hogy esetleg megfordult valami a fejében a lánnyal kapcsolatban --> jobb esetben ez van.
rosszabb esetben pedig vele csal téged, de nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.
Szerintem tetszik neki, ez nyilvánvaló. Ez ellen tenni nem lehet, mert valószínű neked is tetszettek már más férfiak. Ez még nem jelent megcsalást.
A gond akkor van, ha a tettek mezejére lép...
Nem hiszem hogy megcsal, ideje se lenne rá, meg nem az a típus, azt hiszem, hogy a második válaszolónak van igaza!
Igen lány volt, hiszen be is vallotta...
Hát ha dögös a csaj és megnézi csak nézze ezt minden férfi megteszi szerintem, csak jó lenne ha nem lenne több ilyen hazugság mert nem akarok ezen agyalni...
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem tetszik neki a csaj!
Nálunk férjemet hívogatta az egyik kolléganő, később kiderült, hogy nem alaptalanul gyanakodtam. A csaj az én férjemre pályázott. Párszor elmentem párom elé a munkahelyre mindenféle ürüggyel. Ő meg tök örült neki. Aztán ha már ott voltam, beszélgettem a munkatársaival. Mivel fiatal házasok vagyunk, elég volt csak az igazságot elmondanom, hogy milyen boldogok vagyunk. Mikor a többiek számára is nyilvánvaló lett, mit akar a csaj, egyszerűen kiközösítették. Végül pár héttel később felmondott.
De ehhez az kell, hogy ismerje az ember a férje munkatársait is.
"Szerintetek miért nem mondta meg?"
Még a saját lelkem is egy feneketlen, mély kút, aminek a legmélyére nem látok le sosem igazán, nemhogy a másé!
Olvastam erről pár éve egy nagyon jó mondatot: "Mindenkit pozitív célok mozgatnak." Ennyi. Akkor is, ha én azt nem látom, ha nem így látom, ha szerintem az nem pozitív stb. Az ő számára abban a pillanatban ez volt a helyes döntés. Az is teljesen hihető, hogy pár másodperccel később már maga sem érti, hogyan jutott erre a döntésre? Van ilyen. Ha csak nem akarsz ebből a pillanatnyi momentumból mély analízist csinálni a férjed pszichéjéről, legjobb, ha hagyod a fenébe!
Az ember nem mindig mond igazat. (Ilyenek a társadalmi elvárások. Brit tudósok szerint ez számszerűleg 150-200 hazugság/nap.)
"Jó napot kívánok!" (Dögölj meg!)
"De jól nézel ki!" (Mint akit most húztak ki a villamos alól...)
stb.
A leggyakoribb hazugságunk általában ez: "Kösz, jól vagyok!" :)
"mert nem akarok ezen agyalni" - Kérdező, azért hazudott, hogy ne kezdj agyalni. Ne kezdj tényleg.
Vele törődj, kedves legyél hozzá mindig, és nem lesz semmi baj. Összetartoztok. Ne törd össze, ami egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!