Hazugságon kaptam a férjem?!
4 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok van egy másfél éves kisfiunk! Elmondhatom, hogy a férjem mintaapa és mintaférj a szó összes értelmében! Féltékenységre sosem volt okom éppen ezért lepett meg egy mai eset:
Csöngött a telefonja felveszi hallom, hogy női hang, beszéltek pár szót majd letette! Megszokásból kérdeztem csak ki volt? Azt mondja az új gyakornok srác! Mondom nem csaj? Én úgy hallottam! Nem nem csaj hanem srác! Ekkor már kicsit felkaptam a vizet, nem azért mert csaj azt leszarom, de ha egyszer hallom hogy nőnemű lény miért hazudik?
Egyébként sosem szokott hazudni, még füllenteni sem tud, most is bevallotta végül, hogy tényleg nem srác hanem csaj az új gyakornok és még el is pirult! Azóta 5x kért bocsánatot mondván nem érti miért nem mondta meg hogy lány!
Én ezt nem értem, okot sosem adtam arra hogy titkolózzon, nem rendezek féltékenységi jelenteteket ami ezt megmagyarázhatná ezért ez most rosszul esett és életemben először elkezdtem kombinálni!
Szerintetek miért nem mondta meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!