Azt adom vissza akaraton kívül amit én kaptam. Lelkileg bántást, sértést és minden rosszat. Egyszerűen nem bírok magammal. Mit kellene tennem?
Szia!
Na erre írok valamit. Én nő vagyok, és nálunk fordított volt a helyzet. A párom több éves (!) kapcsolatból szállt ki önszántából, mert már nem bírta a folytonos veszekedéseket, bántásokat. DE.
Soha nem kaptam/kapok tőle semmilyen megjegyzést vagy bántást, amivel tudja hogy mennyire megbánthat. Vitázni szoktunk, de akkor se csap a fejemhez dolgokat. Hogy miért vajon? Mert sze-ret.
A férfiak( nők) sem egyformák!!!
Ha van egy rendes, megbízható ember melletted arra hivatkozva bántod, hogy "te is megkaptad"?
Épp hogy becsülnöd kellene, hogy most kaptál egy 3szor jobbat. Tessék kicsit a lelkedben "kotorászni" és tudni azt, hogy milyen rossz érzés, ha megbántanak! A párod valószínű nagyon szeret, mert MÉG elviseli. De ne tedd tönkre a dolgot ezzel a butasággal! Legyél okos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!