Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnék a lányoktól, vagy csak egyszerűen magammal nem vagyok kibékülve?
Szia!
Én is ilyen vagyok,csak lány.Ha a barátaimmal vagyok akkor nagyon nyugodt,laza,kedves vagyok állítólag,de ha meglátok egy szimpatikus srácot beparázok és nem tudom mit tegyek.Elég necces a helyzet,mert van,hogy nem is merek ránézni a srácra:( Remélem kinövöm:)
Neked pedig azt tanácsolom,hogy beszélgess sokat!Először a családoddal,barátokkal,így talán könnyebb lesz lányokkal is beszélgetni majd,mert megérzed,hogy kivel miről lehet jól beszélgetni.
Remélem segítettem valamit!
15/L
18:15 budapesti vagy?
megadnád a telefonszámodat?
mert én is ilyen vagyok, és együtt egyszerűbb lenne kitapasztalni, és nem is kéne furcsán érezni magunkat.
Rám gondoltál?Én 18:51-kor írtam a választ.
Egyébként nem,nem pesti vagyok és nem,nem adom meg idegeneknek a telefonszámomat.Remélem kielégítő választ kaptál.
Te csak azt hiszed!!!Jobb,ha elfelejtesz...Kizárt dolog...xD
Kajak azt hitted h megadom a tel.számom???hát te hülye vagy...xD
kérdező:,bocsi az offért,előző vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!