Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud "szabadulni" tőle? Egyszerűen hihetetlen.
Bizony, én több mint egy évig összejártam hasonló módon a volt barátnőmmel. Aztán ő talált valaki mást és megbeszéltük hogy többet nem járkálunk fel a koleszszobájába meg ilyesmi.
Ez a helyzet tulajdonképpen nagyon kényelmes, mert már nem kell küzdenie, ismerik egymást és valószínűleg a "tulajdonképpen nem vagyunk együtt csak valami olyasmi" helyzet miatt sokkal lazábban veszi a dolgot.
Két dolog lehet, vagy valamelyikőjük kilép ebből a dologból valaki más miatt, vagy megint összejönnek.
Mérd fel a lehetőségeidet, ha esélytelen hogy a srác és a leányzó helyzete belátható időn belül neked megfelelő irányba rendeződjön, akkor szeress ki belőle és nézz másvalaki után.
25F
1.Nem volt buta dolog szerelmet vallani,sokkal inkább bátor volt tőled.
2.A te dolgod,de hidd el nekem,hülyeséget csinálsz,ha ezután a srác után epekedsz.Még nagyon sokáig nyitva lesz a kapu az exbarátnőjénél,tehát esélytelen,hogy lezárják addig a dolgot.Te csak szenvedni fogsz.
3.Próbáld magadat túltenni a srácon,de addig ne kezdj új kapcsolatba mással,amíg ezt nem tetted meg,hiszen az új srác csak egy pótlék lenne.
Ennyit tudtam tanácsolni.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!