Nagyon nem tudom mit kezdjek már magammal! Anyám nem hagy élni! 17 éves fiú vagyok és egyszerűen úgy kezel mint egy 10 évest! Mit csináljak?
Milyen tanuló vagy? Szoktál segíteni otthon? Káros szokásokkal hogy állsz?
Nemsokára mész úgyis vagy továbbtanulni vagy dolgozni, akkor keresel pénzt, elköltözöl albérletbe vagy koleszba, ahol már nem fog anyukád felügyelni, de akkor a saját pénzedet kell beosztanod.
Szia!
Valamilyen szinten természetes hogy félt,az anyák mindig is ilyenek voltak.Próbálj belegondolni a helyzetébe,nem lehet könnyű neki,hogy tegnap még járni tanított,ma meg már el kell,hogy engedje a kezed. :) Nem tartom jó megoldásnak,ha csak elmenekülsz otthonról,azzal nem oldasz meg semmit. Szerintem próbáljatok meg közösen leülni az apukáddal és anyukáddal megbeszélni ezt,biztos találtok valamilyen megoldást. Nálunk nagyszerűen működik a valamit valamiért elv,ha én teljesítem a kötelességem pl.tanulok,besegítek otthon,stb. ,akkor ezt apu értékeli,és ő is úgy viszonyul hozzá,ha el akarok menni bulizni.Tudnia kell,hogy megbízhat benned.
16/L
Teljesen egyetértek az az előttem szólóval!
Nem kell elköltöznöd otthonról,hatalmas butaság lenne!
Nekem is van gyerekem,én is féltem mindentől!Ha az ígért időpontokba hazaérsz,betartod amit kér,nem lesz gond!
Hidd el lazábban fog engedni!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!