1 éves évfordulóra mit irassak a lakatra?
Szerintem írasd rá mindkét dátumot!
pl.: 2010 november 14.- meglátni, és megszeretni
2010 augusztus 8.-innentől örökre együtt veled
Szerintem nőjj fel..ezt a 16 évesek csinálják az első hónapfordulóra..
Szerintem keress sokkal jobb ajándékot, aminek belső értéke van, nem pedig ilyen "itt egy lakat--ohh köszi..." jellegű dolgot...
-színház, romantikus vacsi,torta csináltatás, welness hétvége (ha megengedhetitek), jegy masszázsra, vagy te is masszírozhatod, vagy ha lazák vagytok, házibuli, ahol a lagzis videó menne..
Szerintem azt a dátumot, amikor összejöttetek.
Plusz a kereszt/beceneveteket.
Jól sejtem, hogy valami lakatfalra teszitek fel?
Én pécsi vagyok, talán itt van a legismertebb lakatfal a városban, én már régóta tervezem, hogy teszek fel én is, csak hát most nincs kivel, de ilyen első évfordulóra szerintem ez annyira jóóó :)
Tudom, igazad van kedves második válaszadó, de sajnos az otthoni vacsi kilőve mert még anyuéknál dekkolunk (remélhetőleg 1 hónap múlva költözünk), vacsorázni egy étterembe meg nem akartam én elvinni, inkább ő vigyen el engem. Wellnessre gondoltam, de sajnos nincs rá keret a házfelújítás miatt.
Amúgy ezt a lakatot csak ilyen apróság képp gondoltam, sokszor beszéltünk már róla hogy szeretnénk rakni.
Köszönöm a válaszokat.
És igen, a pécsi lakatfalra raknánk, Pécs mellett lakunk amúgy.
Aztííí nem mondod....
Elsőnek augusztus 6-ot írtam de valamiért kitöröltem mert akkor van a mamám szülinapja és nem akartam azt írni!!!!
Amúgy meg szerintem nagyon jó ötlet ez a lakat, főleg ha pécsen tudjátok kitenni nekünk csak tatán van!!!
Sok-sok boldogságot nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!