Ajánlanátok egy romantikus, különlegesebb éttermet 1 éves évfordulóra? (Budapest)
Trófea. A Margit híd Budai hídfőénél. Mi ott voltunk nem is olyan régen, az egyéves évfordulónkat ünnepeltük, a miénk titkos szervezés alapján jött létre, de, ha jelzed, hogy évforduló lesz, kaptok meglepetést is, de ne kelljen lelőnöm, hogy mit :) Nagyon jó volt, iszonyú kedvesek, segítőkészek, figyelnek Rátok (ha elfogy az üdítőtök jönnek, hogy kértek-e még, elviszik a tányérokat, amint befejeztétek). Mi, akkor megfogadtuk, hogy nem először jártunk ott.
Széles a választékuk, minden nagyon finom. Én csak ajánlani tudom. :)
köszönöm az eddigieket, még várom az igazit, mert eddig nem győzött meg igazán egyik sem :)
és annak ellenére, hogy írtam, hogy trófeát nem akarunk, mert ott már voltunk, ketten is javasoltátok...
Miért nem győzött meg egyik sem?
Milyet szeretnél pontosabban?
Én szeretnék valami jót ajánlani, de nem tudom, mire gondolsz. Szerintem nincs romantikusabb, mint a Városligeti tavon vacsorázni.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!