Milyen különlegesebb smst írhatnék barátnőmnek 18. születésnapjára?
Szükségem lenne néhány tippre,ötletre.
Nem tudunk most telefonon beszélni, így smsbe szeretnék valami humorosabbat vagy szívhez szólóbbat írni. Köszi! 17/lány :)
Mától kaphatsz piát és cigit hivatalosan a boltban. De nagykorú is lettél, és a BTK.másképp tekint Rád.
Én nem, én változatlanul úgy szeretlek mint 17 évesen, és úgy foglak szeretni 19 évesen is.
Én képeslapot küldtem volna neki, hagyományosat (tudod: kézzel megírni, bélyeg, postaláda), vagy egy e-mail képeslapot, mert szerintem egy sms az nagyon jó a mindennapi gyors kommunikációra, de hogy egy szülinapra nem. Én nem örülnék egy sms-nek a 18. (vagy bárhanyadik) szülinapomra, de én nem ő vagyok. Ha te meg ő elfogadjátok ezt és te úgy gondolod, hogy örülni is fog neki, akkor nyugodtan írd neki sms-ben azt, amit írnál egy e-mail képeslapra vagy egy hagyományosra.
Ha nem boldogulsz, gondolj arra, hogy te mit szeretnél üzenetben kapni a szülinapodra és úgy könnyebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!