Mit vegyünk neki az első születésnapjára? Többi lent.
Most lesz 1 éves az unokahúgom és fogalmam sincs, hogy mit vegyek neki, mindene megvan...
Maximum 5000Ft-ot szeretnék rászánni, valami játékra, könyvre gondoltam.
Küldenétek linket is? Köszi!:)
Linket nem tudok küldeni, de így utólag ami a kislányomnak nagyon tetszik és hasznos ajándék volt 1 évesen, az a játék babakocsi, kismotor, esetleg bébitaxi, fürdőjáték ( kicsi kannákat szereti a legjobban, azzal tud öntögetni ide oda). Aztán baba, a keménylapos képeskönyvek nagyon jók, nem mesekönyv!!!. Van egy sorozat : Első könyvem, ennek van 4-5 változata. A lányom a Ki vagyok én címűt szereti a legjobban. 1100 Ft van ráírva.
Kb ezekkel játszik, de a legnagyobb sztár a Brendon katalógus!:)))) Millió baba fényképe van benne, emiatt ez a kedvenc:))
Akkor szerintem ezt:
Az én lányom imádja, 10 hónaposan kapta, most 14 hónapos, és most már ott tartunk, hogy 2-3 kockát egymásra pakol belőlük. Ha kicsit nagyobb lesz, akkor meg az állatokat és a bohócot fogja tudni kirakni belőle.
(előtted hozzászóló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!