A kisfiam első születésnapjára keresek ajándékötletet, de mivel augusztusi olyat szeretnék, amit a lakásban is tud használni, ha ősz lesz. Adnátok tanácsot?
Szia!
Ez attól is függ, hogy mekkora a lakás, de esetleg vehettek neki egy kisautót amire rá tud ülni, vagy dömpert. Esetleg hintaló, de azt mondjuk alapból csak bent fogja tudni használni szerintem, az első kettőt viszont ki is tudjátok vinni, de azt már nektek kell eldöntenetek, hogyha esetleg hintalovat kap akkor kiviszitek-e neki. Az meg gondolom egyértelmű, hogy bármit kap figyeltek rá mikor játszik. Boldog születésnapot neki előre is. Amúgy hányadikán született? :)
Szió! Az én kiscsajom is augusztusban lesz 1 éves.
Mi vettünk neki egy babát, lévén kislány:-), és veszünk neki még egy kismocit. A baba strammabb tipus, abban reménykedek, hogy megszereti, és ez lesz a kedvence, majd később eltesszük emlékbe, nekem is megvan az első szülinapos mackóm.:-)
Bocsi, nem tudok olyat amit bent is, kint is használhatnának...
Lánynak játék babakocsit mondanék, fiúnak lehet pl. műanyag játék talicskát, fűnyírót, amit tologathat kint is, bent is.
Esetleg fürdőjáték?
mágneses rajztábla
tricikli, motor, bébi taxi
fa építőkocka
játékdob
labda
kisfiunk ezekkel szívesen játszik, most 1
SZia, én fp zebrát vettem a fiamnak szülinapjára, először csak fel-fel ült rá, ma már azzal kezd a reggelt, és napközben is szeret rajta ugrálni. Szerintem jó benti játék.
amiknek nagyon örült, az a kagylós medence +homokozó egyben.
ha lakásban laktok, szerintem se ugrálós, se gurulós zörgős dolgot ne vegyetek, mert megőrülnek a szomszédok, aztán egy idő után már csak dörömbölnek köszönés helyett is.
Mi zenélő dobozt vettünk, de könyv, építőkocka, kisautó, vonat is remek ötlet.
van kedvenc mesehőse? akkor azzal kapcsolatos készségfejlesztőket,könyveket,kifestőket vehettek neki
tulli.hu-n rá tudsz keresni kor, gyártó,mesehős,típus stb. és nem szerint is,hátha ott találsz ötleteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!