Már teljesen tanácstalan vagyok első szülinapi ajándék ügyben? Adnátok ötleteket?
A lánykámnak egy hintacsigát(brendon)akartunk venni,voltunk ma vásárolni,mondtam a férjemnek nézzük meg,s próbálja ki a lánykám. Beleültettük és azzal a lendülettel szállt is ki belőle:(:(:( Oda az ajándék.
De mit vegyek????Nektek mi tetszett leginkább a babátoknak??
Mi a kisfiam első szülinapjára egy Brendonos 3kerekű biciklit vettünk,tolókarost.Imádta.
A mamáéktól bébitaxit kapott, a keresztszüleitől pedig műanyag itthoni hintát.
Mindegyik ajándék nagyon betalált nála.:))
Boldog szülinapot nektek ! :))
Az hogy egyszer kipróbálta és nem jött be neki nem biztos hogy máskor sem fog, lehet éppen nem volt kedve hozzá vagy más valami jobban felkeltette a figyelmét.
Ötleteim: babzsákfotel, frischer price bödönke vagy tanuló kutyus, babaház vagy sátor, sok kicsi labdával.
A lányom készségfejlesztő játékokat kapott, meg egy babát, amivel azóta sem játszik, kissé fiús a drágám. :-))
Rokonoktól kapott bébitaxit és nyuszimotort, azokat csak később tudta használni, de szerette mindkettőt. Egy plüss nagyobb méretű kutyának örült a legjobban, ölelgette napokig. :-)
Ha nagyon venni szeretnél valamit akkor talán ezt. Jön a tél, és ha még nincs, a játszószőnyeget ajánlani tudom. Alulról melegít, szép színes, jól elvannak rajta a babák.
A javaslatom ellenére azonban úgy gondolom, hogy az a pici még azt sem tudja, hogy mi fán terem a szülinap, ezért a tortán, és egy kis meglepin kívül oly fölösleges az amúgy is felhalmozott rengeteg játék mellé még venni egy 5000.-et is.
Én is anya vagyok, az első szülinapot a családdal tettem emlékezetessé, hozzáteszem magunknak, hisz Ő nem igen volt még képben.
Bocis hintaszéket kapott 1. szülinapjára, most 14 hónaposan már saját maga is hajtja, ha belerakjuk. :-)) Vaterán vettem, keresősorba kell beírni, hogy bocis hintaszék.
A másik ajándéka a Little tikes magastámlás hinta volt, Brendonban lehet kapni, 13e Ft körül van az ára, de ez szuperbiztonságos és évekig használható hinta. Imádja. :-)
szia, triciklit már nem vennék neki, mert jön a tél, úgysem tudod levinni benne, vagy kivinni az udvarra. Inkább a lakásba vennék valami olyan játékot, amin kiélheti magát, ha a zimankóban nem lehet kivinni csak éppen egy kicsit.
Én hipp-hopp zebrát kértem és kaptam a kisfiamnak használtan a vaterán vettem meg én - a pénzt adták rá oda - 9500 ft volt és imádja még 5 hónap után is, minden áldott nap ráül, forog vele, zenélteti, szerintem nagyon jó. Amit még szeret a fiam, és akkoriban kapta az a FP tanuló hernyó és a sütifaló bödön, ezek nagyon-nagyon jó játékok és a hintacsiga új árából ezt a hármat simán meg tudod venni neki kis teszvaterás keresgéléssel :-)
Isten éltesse sokáig a kislányodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!