Most akkor jó a siesta cipő első lépéscipőnek vagy felesleges? Ha az akkor milyet érdemes venni? Mert mindenki mást mond! , és tanácstalan vagyok!
szia
itt is mindenki mást fog mondani. Saját tapasztalata, belátása szerint.
Keresd fel a kerületi gyermekortopédiát, kérd ki a véleményüket. Rájuk hallgass, minden más véleményt, tanácsot, ajánlatot engedj el a füled mellett.
Én is így tettem, mert nem tudtam eldönteni milyen cipője legyen a babámnak. Mindenki mást mondott. Én Supy+ és Salus cipőket veszek azóta a gyerekeimnek, és évente egyszer meglátogatjuk az ortopédiát.
Mi most superfit-et vettünk, igaz nem első, hanem "második" lépés cipőnek. De ha hamarabb néztem volna, első lépésnek is ezt vettem volna, téliben. Első lépés cipője nem is nagyon volt a fiamnak, mert tél volt, mikor elindult, itthon tappancsos zokni, vagy néha a kölcsön kapott Falcon cipő, kint meg már kellett a bundás, az pedig hirtelen vásár volt hogy kellett: Maus Tanoda
Ez és a Falcon magyar, ajánlom ezeket is, szerintem nagyon jók, a superfit osztrák, ha fogtál még pille könnyű cipőt... én is ilyet vennék magamnak, ha lehetne kapni...
Én is sokat hezitáltam, hogy lehet mégis siesta, hiszen nekem is csak az volt, mégsincs lúdtalpam, de inkább hajlok a "ne kényelmesítsük el a lábat elv" felé. Még szandált is fogok a fiamnak venni, az is superfit lesz vagy Falcon. Bentre most rendeltem 2300 -ért Zetpol vászonszandált. Ezekben nincs harántemelő.
Én Elefantent fogok venni (Deichmann-ban lehet).
Könnyű, puha, hajlékony a talpa.
A Siesta szerintem nagyon nehéz és merev a talpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!