Első babás vagyok, és tanácstalan:-). Olyan babakádat válasszak amibe bele van építve a "babatartó" rész, vagy inkább olyat amiben külön bele kell rakni?
Hamar megtanuljátok hogy kell tartani én nem vennék.
Ülni félévesen fog...
inkább arra figyeljetek hogy ne vegyetek túl kicsi kádat. se túl keskenyet se túl rövidet. szeretnek nyújtozkodni benne.
Nekünk hagyomásos van, és szerintem az jobb. Abba lehet kapni az első időkre egy szivacs betétet, amire lehet rakni a babát, hogy könnyebben tudjad fürdetni.
Meg a hátát is könnyebb mosni így. A Lányom már elég korán csak hason szerett fürdeni, nézegette a vizet. Na az ülősbe ez nehéz lett volna.
Nekünk nem volt babatartó, mert újszülöttként még olyan pici, jobb ha kézben tartja biztosan az ember. Később kaptunk egy babatartót (műanyagot), de azt nem tudjuk használni, mert tök kemény, és a kislányunk fickándozik, beveri mindenét.
Úgyhogy nekünk a sima, üres kád jött be. :)
Szia
En tapasztalatbol mondom, hogy nagyon jol jon a biztonsagi babatarto resz :D
En azt valasztanam amibe Ti teszitek be, mert ha mar kinotte, csak kiveszitek es ugyan azt a kadat tudja tovabbra is hasznalni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!