Első babás vagyok, és tanácstalan:-). Olyan babakádat válasszak amibe bele van építve a "babatartó" rész, vagy inkább olyat amiben külön bele kell rakni?
Nekünk ilyen kádunk volt és imádtuk, mindkét kisfiamnál ezt használtuk, ennél jobbat nem lehet kitalálni, szerintem!
Elképzelni sem tudom, hogy hogyan lehet 1 kézzel tartani a kicsit, közben mosdatni, meg persze amilyen lüke vagyok, mindig elfelejtek vmit előkészíteni :)
Ezzel a káddal viszont nincs ilyen probléma, mert nagyon stabilan megtámasztja még az újszülött babát is, sehogy sem tud kifordulni belőle. Ha meg már tud ülni, akkor a másik oldalra beülhet.
A miénken alul volt 2 sín, ilyen: [link] így csak rá kellett rakni a nagykádra és fürdés után egyszerűen le lehet engedni a vizet, nem kell emelgetni a vízzel teli bazi nehéz kiskádat.
A nagyfiam is szerette, mindig együtt fürödtek a kicsivel, bemászott a kád alá és azt játszotta, hogy barlangfürdőben van :)))))
Szia!
Nekem olyan van,hogy csak eg gömb van majdnem középen,így nem tud lecsúszni a baba,Egy macialakú szivacsra fektettem így nem kellett tartani egyáltalán.
Amikor meg már tud ülni akkor a másik irányból teszed bele,és tud játszani ,nem zavarja a beépített rész!
(csak halkan mondom,hogy állvánnyal együtt eladó is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!