Születésnapjára meglepi magát egy új autóval, de az évfordulónkat nem tartja meg sőt mást sem?
Jól tetted,hogy szakítottál vele, légy erős,és állj meg nélküle a lábadon!!!
Ha már együtt éltek,szerintem nincs ilyen, hogy én veszem, te veszed,különösen az ilyen nagy kiadásokat,mint egy autó,azért közösen meg kellene beszélni! Meg nem vehetsz magadnak egy csizmát,nem mutathatod meg neki-ez durva!
Ne sajnáld,ez az ember magán kívűl mást nem igen szeret,így nézz előre, és keress olyat,aki tisztel téged!
Nagyon jól tetted, hogy szakítottál vele. Ez a férfi magának való!!!-mellete teljes az elnyomásod.
Kezd új életet, és azt kívánom légy nagyon boldog nélküle:)
Ertelek, de megsem.
Szuleivel lakik, nem veled, tehat gondolom a penz sincs osszedobva. Tulajdonkeppen O is, Te is arra kolthetitek a sajat penzeteket amire akarjatok.
Azert van neki uj kocsira, meg minden masra, mert sz.rragi.
Megvaltozni nem fogna, ugyhogy jol teszed, ha mashol keresgelsz, megsporolsz magadnak par evet.
Valószínűleg a te másik, ezzel kapcsolatos kérdésedet olvastam tegnap. Ott azt tanácsolta mindenki, szakíts vele. Most is azt mondjuk: a szakítás a helyes döntés. Ne sajnáld, ennek az embernek nem vagy fontos, te ennél jobbat érdemelsz! Fel a fejjel! Az pedig végképp durva, hogy nem veszi komolyan a szakítást... ne találkozz vele, ne hívd, ne vedd fel hívását, stb., majd csak észreveszi magát.
"Hátha beváltotta volna..." - ez nem varázsütésre működik. Nem változik ekkorát egy kapcsolat összeköltözés után. Képzeld el, mi lenne (nem lesz): összeköltöztök, az első este azt mondja - drágám, összeköltöztünk, minden megváltozott, menjünk bulizni. Gyere, vegyünk neked egy fantasztikus kabátot, illetve nézzük ki a gyűrűket is. Te is belátod: nem, nem ez történik, nyilván. Csak ámít. Ne bánd a szakítást, többet érsz annál, mint amennyinek ő tart téged. Kívánom, hogy találj egy olyan társat, aki megbecsül, akivel azonosak az igényeitek és akivel csodálatos, boldog életed lehet!
Én egy fokkal rosszabb kapcsolatban éltem,az ex elvárta azt is hogy amikor nálam van,heti 6 nap,akkor főzzek rá,vegyek meg neki mindent.
4 év után kitettem.
rossz volt,mert nagyon megszoktam.
De azóta találtam egy csodálatos férfit,aki minden tekintetben férfi,és végre van normális életünk.
Jól tetted ha kidobtad,vissza ne fogadd,kezdj új életet.
Eleinte nehéz lesz,de meg tudod csinálni.
Ettől csak boldogabb lehetsz
Jah,és még annyi...
2 év múlva esküvő? És? semmi nem változna,csupán annyi,hogy még a te pénzedet is ő osztaná be,örülj ha kajára ad belőle vissza...
örülj hogy addig szabadulsz meg tőle mig nincs gyerek
Utobbi peldaddal szerencsetlen vagy. Masnap nki ugorhattal volna a hely megtalalasanak. Terkep, utiranyitas, stb. Tudod, ha en elmegyek valahonva, nem kovalyodok, hanem addig keresek, kerdezoskodok, mig meg nem talalom a helyet. Szoval Te is kikered ezt a banasmodot. Egy hetig nem tudtal utra kelni? Muszaj volt egy kozos ismeros kocsija? Na ne! Nem is csoda, hogy parod magasbol leejt, lekezel.
Amugy hiaba dolgozol meg 4-5 evet, kozben elni is kell, akkor sem fogod tudni megvenni amit akarsz, esetleg ami kell. Azt sem tobb evekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!