Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Születésnapjára meglepi magát...

Születésnapjára meglepi magát egy új autóval, de az évfordulónkat nem tartja meg sőt mást sem?

Figyelt kérdés
Most ez nagyon kiverte nálam a biztosítékot. Azzal az új ötlettel állt elő, hogy születésnapjára vesz magának egy új autót, nem is akár milyet, mert használtan is 4.5 millió az a 6 éves kocsi! Nagyon mérges vagyok, amiért igy megünnepleteti magát, közben meg mások szemét kiszúrja némi szarral. 30 éves lesz, még mindig az anyjáéknál él, és ha elküldik véletlenül vásárolni, még egy tejföl, vagy egy 30 ft-os élesztő árát és elkéri! 4 hónap alatt 100 ezer ft-ot költ magára. Új telefont is vesz, pont azt, és azt a színben ami nekem kellett volna, de én nem veszem meg, mert nincs rá 35 ezrem! Tavaly voltunk 5.évesek, még csak meg sem ünnepeltük!! Én 5 éves csizmába járok, nagynehezen, dugiba vettem újat (persze a saját pénzemből) nem is mertem megmutatni neki, mert itt vágta volna a fejeket, hogy minek veszek újat ha a régi is jó?? Ugyanezt mondhatnám a kocsijára is!!Hogy mindek vesz újat, amikor a régi teljesen jó?? Olyanokat mond rám, hogy úgy öltözködöm mint egy gazdag, miközben nem tehetném meg! Arról van szó, hogy havi átlagosan 6-8 ezret költök magamra, többnyire használt, minőségi ruhákat veszek, és próbálok igényes lenni, és ez neki kirívó! 6 év után, sz*rik arra, hogy eljegyezzen, de állítja, hogy 2 év múlva nyáron lagzit akar. Mondom neki,hogyha kocsira meg minden sza**a van pénze, akkor egy gyűrűre miért nincs?? Mondta, hogy hát hogyne lenne, de még nem jött el az ideje!! A rokonjaimhoz is évente ha 1x eljön, mert ő sajnálja a bezinre a pénzt, ha meg azt mondom hogy kifizetem én, akkor meg azt mondja hogy nincs rá ideje! Elvárja, hogy a családomból mindenki őt felköszöntse!! De ő soha senkit nem köszönt fel. Ha elmegyünk rokonokhoz, és hazajövünk, az az első kérdése, hogy kérdezték-e hogy ő miért nem ment vagy hol van, mit csinál?? Minek kérdezi ezt is folyton?? Jobban érzi magát, ha valahonnan hiányolják? Úgyhogy fogtam, és ezek után szakítottam vele, amit persze nevetések között sem vett komolyan, azt állítva, hogy én úgysem tudok élni nélküle. Pedig már nagyon elegem van abból, hogy ekkora önző, sóher paraszt! Nemtudom hogyan fogom elfelejteni, lehet a későbbiekben folyton az fog gyötörni, hogy miért nem vártam még 1-1,5 évet, hátha beváltotta volna amiket ígért. Azt ígérte, hogyha összeköltözünk, más lesz minden. Hogy eljárunk majd szórakozni is stb. De ha csak úgy kapásból vesz egy új kocsit, akkor most miért nem telik arra, hogy elmenjünk egy hétvégén ide vagy oda? Persze mindennek a felét fizetném én!
2011. okt. 31. 07:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szerintem csak furdalja lelkiismeret az autó miatt, ezért talál ki az ember ilyenkor mentsvárat - jelenleg a szülinapját kifogásnak

szóval ezzel nem magát ünnepeltette.

2011. okt. 31. 09:20
 12/12 anonim ***** válasza:

felejtsd el... nem fog megváltozni

menekülj és keress egy értelmes pasit

2011. okt. 31. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!