Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rákérdeznétek és, ha igen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdeznétek és, ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Augusztusban ismertem meg egyik legjobb barátnőmet, akivel nagyon bizalmas kapcsolatom van, legalábbis eddig azt hittem. Persze ez a bizalom fokozatosan alakult ki és augusztusban még csak azt említette, hogy van egy srác, akivel kialakulóban van valami. Szerintem normális, ha érdeklődök a potenciális barát jelöltről, ezért megkérdeztem, hogy melyik suliba jár. A barátnőm elmondta..többet nem is faggattam, hogy milyen tanuló vagy ilyesmi. Csakhogy a lány az egyik legjobb sulit mondta...

Tegnap találkoztam egy haverommal, aki odajár és rákérdeztem, hogy ismeri-e ezt a fiút, de azt mondta nem, sőt még sose hallott róla. A haverom felvetette, hogy nézzük meg fb-n hátha úgy beugrik neki. De a srác adatlapján a város egyik leggyengébb sulija van bejelölve, mint középsuli. Az is megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy barátnőm párja csak poénból írta oda..

De, ha mégis így van miért kell ezzel kapcsolatban hazudni?

Ha lehet normális válaszokat.

17/L

2011. júl. 19. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit kell ezen variálni? Facebookon annyi baromságot kiírnak, hogy az már kész. Ha meg hazudott majd kiderül, hogy miért. 1 év az annyira nem hosszú idő, hogy mindent elmerjen neked mondani. De ha meg zavar ez téged, akkor kérdezz rá, ne itt variálj meg találgass, hogy mi lehet.
2011. júl. 19. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáld kideríteni a haverod segítségével a teljes igazságot. Kérdezősködjön a suliba, hogy tényleg odajár-e. Ha nem jár oda szerintem elmondhatod a barátnődnek. Talán jól is jár ha megtudja kivel akar összejönni.
2011. júl. 19. 17:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Első normálisan kérdeztem, nem kell oltogatni.

Második: köszi :)

2011. júl. 19. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, első vagyok a másik oldalról nem vizsgáltam meg a helyzetet, szétszórt vagyok. Ha úgy van, hogy a pasi verte át a barátnődet és a barátnőd nem tud róla, akkor inkább kérdezz rá, ezzel csak segíthetsz neki.
2011. júl. 19. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Jah igen és az előző sem oltogatás, azt továbbra is úgy gondolom.
2011. júl. 19. 17:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Harmadik-negyedik: ok
2011. júl. 19. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!