Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdeznétek és, ha igen, hogyan?
Augusztusban ismertem meg egyik legjobb barátnőmet, akivel nagyon bizalmas kapcsolatom van, legalábbis eddig azt hittem. Persze ez a bizalom fokozatosan alakult ki és augusztusban még csak azt említette, hogy van egy srác, akivel kialakulóban van valami. Szerintem normális, ha érdeklődök a potenciális barát jelöltről, ezért megkérdeztem, hogy melyik suliba jár. A barátnőm elmondta..többet nem is faggattam, hogy milyen tanuló vagy ilyesmi. Csakhogy a lány az egyik legjobb sulit mondta...
Tegnap találkoztam egy haverommal, aki odajár és rákérdeztem, hogy ismeri-e ezt a fiút, de azt mondta nem, sőt még sose hallott róla. A haverom felvetette, hogy nézzük meg fb-n hátha úgy beugrik neki. De a srác adatlapján a város egyik leggyengébb sulija van bejelölve, mint középsuli. Az is megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy barátnőm párja csak poénból írta oda..
De, ha mégis így van miért kell ezzel kapcsolatban hazudni?
Ha lehet normális válaszokat.
17/L
Első normálisan kérdeztem, nem kell oltogatni.
Második: köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!