Szakítasz a pároddal, egy idő után találsz mást és végül rájössz, hogy az előző párod nélkül nincs értelme semminek, volt már ilyen?
Köszi,leírnátok a történeteteket?
(a másodiknak ez nem szól)
Annyira kíváncsi vagyok rá, velem is most nemrég szakítottak, és én annyira szeretem a volt páromat, de neki már van valaki más..és csak az ad erőt, hogy majd egyszer..talán megint..
És ne is írjátok, hogy majd lesz nekem is más, mert még rosszabbul érzem magam tőle :(
Én még nem szakítottam úgy, hogy egy idő után azt megbántam volna. De lehet, hogy lesz ilyen, nem lehet tudni.
22/l
Férfi büszkeség is van,ha már talált mást te már nem biztos ,hogy kellesz neki.
Egy próbát megér de többet ne.
Beszélj vele vagy írj neki levelet előbb,próbáld meg visszahódítani.
Milyen rég történt ez?
Saját történetet ugyan nem, de egy ismerős párét leírom.
Együtt voltak elég rég óta. A lány szakított a fiúval, kaland kellett neki, egy kicsit élni. Összejött egy másik fiúval. Rájött, hogy ez így nem megy, nem akar a másik nélkül lenni. Visszament. Több éve együtt vannak.
Viszont ott van a másik oldal is, a saját tapasztalat.
Együtt voltam egy fiúval. Szakítottam vele. Eletelt fél év, nekem több futó kapcsolat, neki senki. Hiányzott. Visszamentem hozzá. Aztán nagyon boldog hónapok jöttek, együtt voltunk fél évig. Ismét szakítottam vele. Ez után egy év telt el. Nekem ismét futó kalandok, de egyik sem ért semmit. vele voltam csak boldog, és azt az érzést senki sem tudta pótolni. Neki még mindig semmi. Visszamentem újból. Most sem műáködött. Szakítottunk. Azóta eltelt megint egy év. Baráti viszonyban vagyunk, és én sokszor gondolok rá újra, hogy hiányzik, visszamennék, milyen szép volt vele. De nem kezdem újra, nem akarom újra összetörni. Részemről ez egy se vele, se nélküle kapcsolat.
Velem ez még nem történt meg, de Húgommal igen.
14 hónapot volt együtt a Párjával, de a fiú otthagyta (egy másikért).
Húgomnak persze nagyon rossz volt, első nagy szerelem... De túlélte, közben volt 1-2 randija, meg egy rövidebb kapcsolata.
Eltelt kb. 1 év, és a fiút megcsalta össze-vissza az új barátnője...
Szakítottak, visszajött a Húgomhoz.
Abban az 1 évben is tartották a kapcsolatot, néha telefonáltak, SMS-eztek...
Most pedig már kb. 15 hónapja együtt vannak :)
az ilyen történetek adnak nekem is reményt!! Talán végre egyszer velem is csoda történik, hisz békében váltunk el, néha telozunk, de neki már van bnője.DE tartjuk a kapcsolatot, aranyos velem nem bunkó, és még szeret is. csak most igy döntöt.Én meg várok.mert nekem Ő az igazi.
30/N
Két hónapja történt..úgy váltunk el, hogy neki még ez nem megy, találjam meg magam ,a céljaimat az életemet és kezdjük újra, ha az élet megint összesodor minket, csak kell 1-2 év, hogy ő is összeszedje magát (anyagilag) meg én is.Én most jöttem ki a suliból, most munka nélküli vagyok.
Nem hívom fel, nem kezdeményezek már semmit.Ő mondta ki a nemet, én csak szeretném, ha majd tényleg visszajönne, ahogy ígérte :( Nagyon nagyon szerettem és ő is azt mondta, hogy már nem szeretne mást, csak ha én lennék a végleges...
De most talált valakit..talán mert így könnyebb neki..talán mert tévedett velem kapcsolatban..már nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!