Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nyakadon vannak a vizsgák, akár érettségi akár egyetemi, akkor arra koncentrálsz inkább vagy szakítasz időt a párodra? Vagy olyankor kevesebb idő jut egymásra?
én is inkább a vizsgáimra koncentráltam de volt olyan,h miközben tanultam ő átugrott és hozott csokit meg kaját,v átjött és míg én tanultam ő mellettem olvasgatott..és oránként küldte az smseket h "na h állsz??mennyit haladtál??"szal megértőbb volt mert látta h eléggé ki vok..
21/L
A vizsgáimra. Ráadásul távkapcsolatban vagyunk, szóval ilyenkor kis időre sem tudunk találkozni. Ha a közelben lakna, akkor azért néha szakítanék rá időt (de csak egy gyors szex vagy egy kávé/fagyi erejéig).
De tudja ő is, hogy ha pár nap múlva végzek, utána rengeteget lehetünk együtt:)
20/L
mindig igyekszem türelmesnek lenni de olyan rossz amikor már msnen se beszélünk 10p-nél többet nem hogy találkozzunk... menstruáló rottweiler xD ez nagyon jó :D
Hát ő is olyan bár egy pasira nem annyira jó hasonlat :D de akkor is hirtelen indulatú lett a vizsgáktól... de már csak pár hét és akkor tartok egy "romantikus" estét jó kajával, egy kis pezsgő vagy bor, stb.............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!