Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok olyan 20 feletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan 20 feletti lányokat akik még egyedül állók és nincs diplomájuk, akár még érettségi-ük sincs?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdem mert már én érzem magam kakukktojásnak ennyire ritka lenne ez én vagyok ennyire elmaradva, nyilván igen persze nekem is vannak céljaim nem vagyok egy tivornyázós csak elém több akadályt gördített egy picit a kelleténél az élet, el fogadom úgy ahogy van..

Csak kíváncsi vagyok..

2011. márc. 12. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

több ilyen lány van mint hinnéd,közeli ismerőseim közül 2őt tudok,de én is estire járok

(21f),szóval még nekem sincs,de a fél esti tagozat fiatalból áll.

2011. márc. 12. 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok, és első évfolyamos mérnök hallgató, szóval érettségim ugyan van, de a diplomától még messze vagyok. :)
2011. márc. 12. 19:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor csak én komplikálom túl, csak valahogy úgy tűnt ritkább az ilyen a lányoknál..
2011. márc. 12. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát ha folyton egyetemeknél "kukkolsz", akkor nem is találsz olyan lányt, akinek csak sima szakmája van.
2011. márc. 12. 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Tudod mi a baj? Egy nő diplomával még úgyahogy ér valamit... Nagyobb eséllyel lehet jó állása, mint papír nélkül. Egy férfi jó szaktudással is kereshet sok pénzt, meg tud élni. Egy nő max kozmetikusnak, műkörmösnek, takarítónak tud elmenni érettségivel... Ezek is jó szakmák, csak telítődve van a "piac". Szóval egy nőnek inkább kell képeznie magát,mint egy férfinak...
2011. márc. 12. 19:31
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem nincs diplomám és egyedülálló vagyok és 21 éves :(
2011. márc. 12. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Második vagyok... pedig egyre gyakoribb, hogy valaki 20 fölött kezdi a főiskolát/egyetemet! Az én életemben még nem is történt olyan dolog ami miatt halasztanom kellett volna, avagy csúsztam volna, egyszerűen csak ovi utolsó évében megállapították hogy nem vagyok még iskola érett, visszamaradtam egy évet, no meg 5 évfolyamos gimibe jártam a nyelv miatt, a szokásos 4 helyett. A nulladikok egyre népszerűbbek, az én osztályomban velem együtt kapásból 12-15 90-es évjáratú leányzó ballagott el tavaly, és folytatta az életét vagy a felsőoktatásban vagy bárhol máshol!:) Az előttünk levő osztályokban is 19-20 évesen érettségizett mindenki. Kicsit szomorú hogy a mai világban már ennyire kitolódik minden, és ráadásul egyre inkább, így azt mondom SAJNOS nagyon sok olyan fiatal van aki csak 20 fölött kezdi az egyetemet, ideértve a lányokat is.
2011. márc. 12. 19:35
 8/11 A kérdező kommentje:

Nekem még az érettségiig is két év van :( ... :)

Igaz állítólag középfokú nyelv-vizsgát kapunk mert ugye egy nyelvből kötelező lesz..

És én idén a 25.-et töltöm

25F

2011. márc. 12. 19:49
 9/11 A kérdező kommentje:

Kedves 19:28 én mindenfele kukkolok :)

Na jó az talán túlzás.. de nekem végül is mindegy, hogy van e vagy nincs diplomája..

2011. márc. 12. 19:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút az a lényeg, hogy eljutottál odáig, hogy rájöttél a tanulás igen is fontos, és megteszel mindent annak érdekében, hogy úgymond jobb életed legyen. Ha egy lány emiatt lenéz, hidd el nem méltó arra sem hogy szóba állj vele!
2011. márc. 12. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!