Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan 20 feletti lányokat akik még egyedül állók és nincs diplomájuk, akár még érettségi-ük sincs?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert már én érzem magam kakukktojásnak ennyire ritka lenne ez én vagyok ennyire elmaradva, nyilván igen persze nekem is vannak céljaim nem vagyok egy tivornyázós csak elém több akadályt gördített egy picit a kelleténél az élet, el fogadom úgy ahogy van..
Csak kíváncsi vagyok..
2011. márc. 12. 18:56
11/11 A kérdező kommentje:
Igazad van...
2011. márc. 12. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!