Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítasz a pároddal, egy idő...

Szakítasz a pároddal, egy idő után találsz mást és végül rájössz, hogy az előző párod nélkül nincs értelme semminek, volt már ilyen?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 14:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Na akor kezd bele!Mutasd meg,hogy mit tudsz!

Keress munkát! sportolj valamit!változtass frizurát!

mutasd meg,hogy nem egy lébecolós csajszi vagy akinek semmi életcélja csak a szeretett csávó visszahódítása.

Természetesen próbálj meg a közelébe maradni valamilyen szinten,hogy észre vegyen téged és a változásokat.

Ha nem veszi hívd fel a figyelmét rá!!Ha szereted akkor semmi és senki nem állíthat meg abban,hogy ne próbáld újra vele,és tedd félre a büszkeségedet,hogy "Ő"mondta ki és akkor mi van????

Semmi majd Ő látja be,hogy tévedett.

2010. jan. 6. 11:26
 12/17 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy, köszi :))! A baj az, hogy 260 kilométerre lakunk egymástól :(.Még mindig nincsen munkám, pedig most tényleg neki fogtam keresni, már fél éve semmi.Amikor együtt voltunk felszaladt rám 10 kiló és őt ez nagyon zavarta, most már lement majdnem 11 is..mindig azt mondta, hogy olyan szép voltam, mikor megismerkedtünk, most megint ugyan olyan vagyok, de sajnos mosolyogni még mindig nem tudok. :(

Anyukájával és tesójával szoktam beszélgetni, de megkértem őket, hogy ne említsék neki ezt, mert nem szeretném magam elásni(hogy esetleg rajtuk keresztül akarok visszamenni), de őket nagyon szeretem,és nem tudok velük nem levelezni, vagy sms-ezni.

És ha az a másik lány az igazi? És ha tényleg most szerelmes, nem akkor volt? Nem tudok róla semmit, nem tudom mit érez most..és nem is merek semmit tenni..

2010. jan. 6. 15:33
 13/17 A kérdező kommentje:
És nem akarom zaklatni, mert azzal csak épp az ellenkezőjét érném el, és szerintem az olyan szánalmas, mikor valaki nem ért a nemből.
2010. jan. 6. 15:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi 2 évig éltünk együtt, majd elköltözött. Az oka: nem tud ebben a városban élni. Visszament az anyjához. 280 km a távolság közöttünk. Azt mondja, hogy hiányzok, de nem tud itt élni. Távkapcsolatot akar? Szerintetek?
2010. márc. 4. 20:10
 15/17 anonim ***** válasza:
3 hete ment el... nekem ő az igazi. Nem csak úgy írom, tényleg. De ez van... reménykedek, tartjuk a kapcsolatot, de talán így még rosszabb. Nekem az a legjobb ha itthon vagyok. Még mindig csak bőgök, szörnyen nézek ki. Elmentem társágba, plázába, moziba. Mindenről ő jut eszembe, néha alig bírom vissza tartani a sírást amikor látom a párokat. Az a legrosszabb, hogy hiába próbálok nem gondolni rá.. nem megy. :((
2010. márc. 14. 08:59
 16/17 A kérdező kommentje:

nekem így majdnem fél év után már könnyebb :)..bár mostanában egyre többször jut eszembe, de mióta hazaköltöztem nem beszéltünk, és nem is láttuk egymást.Nem tartjuk a kapcsolatot, ő talált mást a szakítás után 1-1.5 hónap múlva.Hát ez van.

Majd egyszer eljön az idő, amikor újra le tudunk ülni egymással szembe, és újra emberként beszélgetni...

2010. márc. 14. 15:24
 17/17 A kérdező kommentje:

Én is találtam valakit lassan két hónapja :D és nagyon jól érzem magam VELE :D.

Mondjuk sűrűn eszembe jut a volt párom is, például az, hogy ma lettünk volna két éve együtt...

Mindegy már, ő még mindig azzal a lánnyal van együtt, és ahogy látom rajta nagyon szereti.

Furcsa érzés még ennyi idő után is rá gondolni...

2010. aug. 9. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!