Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te összeköltöznél a pároddal,...

Te összeköltöznél a pároddal, ha tudnád nem ő életed párja?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem verem át. Nem játszok vele. Tudja, hogy én ilyen vagyok. 25 éves nő vagyok, karrierre vágyom nem pedig gyerekre vagy házasságra. El szeretném érni a céljaimat és ezért mindent meg is teszek. Párom ebben támogat. Tudom, hogy nem ő az a férfi akit kerestem, nem ő a nagy "Ő"-m de per/pill nem tudnám elképzelni az életem nélküle. Ő tipikus macsó pasi, önző, megbízhatatlan, meggondolatlan. Nyitott lapokkal játszottunk a kapcsolatunk kezdete óta (2éve). Csakhogy benne nagyon megváltoztak a dolgok. Őssze akar költözni, mostanában már a gyerek témát is emlegeti...igazából rá se lehet ismerni. Teljesen megváltozott.

Az összeköltözésben még benne lennék, de nem akarom becsapni. Nagyon sokat változott a kapcsolatunkért. Változtatott az életmódján, amióta velem van éretebben és felelősségteljesebben is gondolkodik. Környezetünkben mindenki szerint nagyon jó hatással vagyok rá.

Én is szeretem. De realista ember vagyok és ugy gondolom, hogy "kutyából nem lesz szalonna". Nem akarom az egész életem végigidegeskedni miatta és arra várni, mikor jön rá a kapuzárási pánik. Mikor hagy cserben. Tudtommal még nem csalt meg. (akkor egyből szakítottam volna) de nem akarok attól félni mikor teszi meg.

Hiába változott sokat megbízhatatlannak gondolom és alkalmatlannak családalapításra.

Ilettve ahogy korábban írtam, én nem is vágyom még ilyenfajta kötelezettségekre.

Szerintetek mit tegyek? Belemenjek az összeköltözésbe?

2011. okt. 31. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:

:O Hát belőled sem lesz szalonna. Nem gondolod, hogy te is önző vagy nem is kicsit??? Látszik, hogy ő már komolyan tervez veled, ezért is szeretne összeköltözni.Ha úgy érzed nem ő az igazi, akkor inkább engedd el, és hagyd, hogy megtalálja azt a nőt, aki tényleg szereti, el tudja képzelni vele az életét, és gyereket szeretne tőle..Te nem ilyen vagy, az írásodból nem látszik, hogy nagyon szeretnéd; "kutyából nem lesz szalonna", "önző, megbízhatatlan, meggondolatlan".

Ha már tanácsot kértél, szerintem maradj mindig ilyen önző nő, ne törődj senkivel csak a karriereddel, és ha majd szükséged lesz emberekre, akkor nyisd ki a munkamappádat!

Azért szomorú, hogy ő tudott változni, te meg ennyire nem...

2011. okt. 31. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért nem beszélitek meg a hosszútávú terveiteket? Amiket írsz, csupa feltételezés - gyerektémát emleget, MÉG nem csalt meg, és hasonló nyalánkságok.
2011. okt. 31. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Neked nem nagyon való kapcsolat, sajnálom szegényt mert lehet hogy az ő gondolkodásmódja megváltozott mivel rájött hogy szeretne családot, és van ilyen. Ha te attól félsz hogy majd megcsal a kapuzárási pánik miatt akkor soha ne állj le egy férfival se mert senkiben sem fogsz bízni. Mellesleg ha tudnám valakiről hogy nem életem párja eleve nem is lennék vele és nem is lenne ilyen gondom hogy összeköltözzem vele vagy sem. Mond meg neki hogy te tartod magad ahhoz amit mondtál 2 éve se gyerek se család csak munka és ha ő már mást szeretne akkor legalább ezzel megadod neki az esélyt hogy elhúzzon.
2011. okt. 31. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Én értelek, de szerintem nem költöznék össze vele. beszéljétek meg.
2011. okt. 31. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor és abba menj bele, amibe szeretnél. Ha nem szeretnél még családot, akkor ezt beszéld meg vele. Ezekkel a dolgokkal kapcsolatban így is, úgy is közös nevezőre kell jönnötök.
2011. nov. 1. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!