Melyek a pároddal a legellentétesebb tulajdonságaitok? Okoz ez valami gondot?
Nagyon szeret vendégeket hívni, vendégségbe menni. Abszolút társasági lény.
Engem fárasztanak az emberek. Jobb szeretek magam lenni.
Ebből adódnak gondok, mert szerinte antiszociális vagyok. :)
Utál lekizni, és semmit sem érzelmi oldalról közelít meg, túl objektív. Nekem ez néha fontos lenne (főleg, mióta anya lettem).
Ez okoz néha gondot, olyan, mintha a falnak beszélnék, lepereg róla.
De azt hiszem, ennyi az össz :) :)
Én nem dohánzyok, ő meg folyamatosan.
Sokat veszekszünk rajta.
Ő nem szeret beszélni a problémáiról, én viszont kifejezetten "kibeszélős" vagyok, utálom, ha valaki inkább duzzog, és magába fojtja a problémáit. Ebből aztán az következik, hogy ha neki van baja, és látom rajta, akkor addig nyüsztetem, míg ki nem böki, mi bántja. Ilyenkor roppant idegesítő vagyok, rágom, böködöm, puszit kérek, szívom a vérét, végül inkább beszél, mintsem tűrje a szadizásomat. :) Ebből következik, hogy mindig ki is tudunk békülni a végén. :)
A másik dolog, hogy a szexben ő mennyiség-, én minőségpárti vagyok. Neki akár minden nap többször kellene, én viszont elvagyok heti egy alkalommal, de arra tényleg legyünk ráhangolódva... :)
tűz és víz.
Ő nyugis és szeszélyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!