Hogy mondjam meg a 17 éves lányomnak hogy ne sértődjön
meg?
F
Figyelt kérdés
hogy mondjam meg a 17 éves lányomnak hogy ne sértődjön meg? hogy ne járkáljon a házban póló bugyiban. neki szokása hogy este ki jön úgy a konyhába vagy a nappaliba hogy csak póló bugyi vagy trikó van rajta. nekem ez már zavaró.
egyszer már mondtam neki hogy felvehetnél valamit ne így gyere ki. de kb mint ha a falnak mondtam volna
"felvehetnél valamit ne így gyere ki" - ebben parancs is van és tiltás is, nem OK.
Kérd meg inkább.
tegnap 22:11
2/12 anonim válasza:
Bocs, inkább utasító kritika, nem parancs, de elvárás stb.
tegnap 22:12
3/12 anonim válasza:
"Légy szíves, vegyél fel egy szoknyát vagy nadrágot, ha kijössz hozzám."
tegnap 22:14
4/12 anonim válasza:
pontosan mi zavar?
tegnap 22:19
5/12 A kérdező kommentje:
nem meg parancsoltam neki,csak normálisan hangnemben mondtam neki hogy felvehetnél valamit ne így gyere ki. de tényleg mint ha a falnak mondtam volna
tegnap 22:24
6/12 anonim válasza:
Én ebből apaként nem csinálnék problémát. Végül is a felsőteste fedve van, a bugyi meg takarja, amit alul takarni illik.
Ha nagyon zavar, beszéld meg a feleségeddel. Lehet, hogy ha ő szól, annak több foganatja lenne.
További finom megoldás lehet, ha nincs otthon meleg - ez most még könnyedén megoldható. Szóval legyen olyan hőmérséklet, hogy ilyen öltözékben eleve fázzon az ember. Én pl. most melegítőnadrágban, trikóban, hosszú ujjú ingben és mellényben ülök a magam szgépe előtt - és csöppet se kívánnék ebből bármit is levenni. :-) A nők meg általában eleve fázósabbak nálunk, férfiaknál.
tegnap 22:32
7/12 anonim válasza:
Ha neked zavaró, azt is megmondhatod.
tegnap 22:40
8/12 anonim válasza:
Akár a bátyám is kérdezhette volna ezt pár éve. Az ő lánya is cicitartóban-trikóban-tangabugyiban simán mászkált előttük és a bátyámat már zavarta- hisz "nagylány" már. Rászólt ő is, hogy kicsit öltözzön már előtte jobban fel. Másrészt: Amilyen fürdőruhában vannak nyáron a fiatalok, akkor is ennyit-sőt többet lát-látsz belőlük. A strandon gondolom nem szólsz rá, hogy vegyen már még fel vmit. Sztem ezen az átmeneten az apáknak át kell esnie: "látod az érett lányodat fehérneműben". :)
tegnap 22:49
9/12 anonim válasza:
Nálunk is ez anyám mániája. Előtte lehet póló bugyi, de apám előtt nem, mert az milyen már. De engem komolyan érdekelne, hogy a pasik a saját lányukra felizgalnak, van micsoda? 😅
tegnap 23:07
10/12 anonim válasza:
9: nem izgulnak fel a saját lányukra :) , hanem zavarba jönnek, hogy az "ő kicsi lányukat" ilyen helyzetben látják. Úgy érzik, ez már a lányuk "pasijára" tartozik, nem az apjukra. Ezt is meg lehet érteni. Sőt, úgy gondolom ez a normális. 8-as voltam és nőből vagyok.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!