Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kidobnád otthonról a 17 éves...

Kidobnád otthonról a 17 éves lányodat mert nem főzött a 20 éves bátyjának?

Figyelt kérdés
Ma jött szembe velem ez a jelenség tiktokon hogy a 17 éves lányt ki akarja "lakoltatni" otthonról egy anyuka mert a 20 éves fiának nem főzött a lány. A lány a házi feladatát csinálta, míg a bátyja számítógépezett.
aug. 18. 09:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Én magamtól mennék el ebből a csaladból.
aug. 18. 09:11
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Az anyját hajítanám ki, a fiúval együtt, vén tyúk, aki még azt hiszi hogy a lánygyerek cselédnek születik. A férfiak is tudnak főzni. Mindig azzal jönnek, hogy sokkal nagyobb az agyuk meg mennyivel okosabbak, hát 20 évesen már nem kisfiú, lehet főzni!
aug. 18. 09:11
 3/13 anonim válasza:
81%
Kamu videó, direkt a nép provokálására. Végigfut a tiktokon, a feministák egymásnak küldözgetik, milliónyi mocskolódó üzenetet írnak alá, néhány troll még húzza is az agyukat a másik oldalon, a feltöltő meg örül a megtekintés számnak.:D
aug. 18. 09:13
 4/13 anonim ***** válasza:
30%

Van ott más is.

Túl egyszerű így ez a "Szegény Hamupipőke utczára kerül, mert a nagy, lusta, testvérét nem táplálta."

aug. 18. 09:14
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

18 éves koromban én mennék el egyetlen szó nélkül, "kidobni" sem kellene :D

A vicc, hogy volt ilyen osztálytársam. Hazament a suliból és a 15 éves öccsének kellett ugrálni, kaját csinálni, takarítani stb. Mert szegény kisfiú még egy rántottát sem tudott elkészíteni.

A csaj érettségi után ment az ország másik végébe egyetemre.

aug. 18. 09:40
 6/13 anonim ***** válasza:
25%
Nyilván nem. De amúgy nem ismert a háttér, így lehet épp nem a lánynak van igaza.
aug. 18. 09:49
 7/13 A kérdező kommentje:

nem tudom hogy kamu videó-e vagy sem. fogalmam sincs.

plusz a feministákat miért háborítaná ez fel? egy 17 évesnek nem az a dolga hogy másokra főzzön ha mellette van házi feladata is (mondom én ezt feministaként)

aug. 18. 09:51
 8/13 anonim ***** válasza:
85%

Ezt én is láttam.

Nálunk is a munkanélküli, cigis, drogos idősebb fiú gyerek volt a szent. Átéreztem a csaj problémáját. Legszívesebben megmérgeztem volna anyámat és a fiát is.

Nekem fizetni kellett a rezsibe, a kaját magamnak, a bérleti díjba adni de úgyis "ingyenélő genyó" voltam, míg a tesóm egész nap pöfékelt otthon, játszott xboxon a haverokkal, mindent kifaltak a hűtőből. Majdnem 10 évvel idősebb volt nálam a szent gyermek. Most 40 körüli, egy napot sem dolgozott életében.

aug. 18. 09:57
 9/13 anonim válasza:
97%

7: Azért mert az ilyen videó direkt a provokációra épül. Annyira egyértelmű az emberek reakciója az adott szituációban, hogy ezért kár videót csinálni.

Persze még ha nem is provokációnak szánták a videót, akkor is sántít.

- 17 évest nem lehet kilakoltatni, mivel hivatalosan kiskorú és még tanul

- biztos vagyok benne, hogy csak egy szemszögből mutatja be, gondolom a 17 éves lány tette fel és nem az anya vagy a 20 éves fiú

- mi van, ha nem kilakoltatásról van szó és nem is az a baj, hogy nem főzött?

- egyáltalán nyári szünetben milyen házi feladatot csinált a lány?

aug. 18. 10:06
 10/13 anonim ***** válasza:
30%
Kamu kérdés.Unatkozó kérdező.
aug. 18. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!