Kidobnád otthonról a 17 éves lányodat mert nem főzött a 20 éves bátyjának?
Van ott más is.
Túl egyszerű így ez a "Szegény Hamupipőke utczára kerül, mert a nagy, lusta, testvérét nem táplálta."
18 éves koromban én mennék el egyetlen szó nélkül, "kidobni" sem kellene :D
A vicc, hogy volt ilyen osztálytársam. Hazament a suliból és a 15 éves öccsének kellett ugrálni, kaját csinálni, takarítani stb. Mert szegény kisfiú még egy rántottát sem tudott elkészíteni.
A csaj érettségi után ment az ország másik végébe egyetemre.
nem tudom hogy kamu videó-e vagy sem. fogalmam sincs.
plusz a feministákat miért háborítaná ez fel? egy 17 évesnek nem az a dolga hogy másokra főzzön ha mellette van házi feladata is (mondom én ezt feministaként)
Ezt én is láttam.
Nálunk is a munkanélküli, cigis, drogos idősebb fiú gyerek volt a szent. Átéreztem a csaj problémáját. Legszívesebben megmérgeztem volna anyámat és a fiát is.
Nekem fizetni kellett a rezsibe, a kaját magamnak, a bérleti díjba adni de úgyis "ingyenélő genyó" voltam, míg a tesóm egész nap pöfékelt otthon, játszott xboxon a haverokkal, mindent kifaltak a hűtőből. Majdnem 10 évvel idősebb volt nálam a szent gyermek. Most 40 körüli, egy napot sem dolgozott életében.
7: Azért mert az ilyen videó direkt a provokációra épül. Annyira egyértelmű az emberek reakciója az adott szituációban, hogy ezért kár videót csinálni.
Persze még ha nem is provokációnak szánták a videót, akkor is sántít.
- 17 évest nem lehet kilakoltatni, mivel hivatalosan kiskorú és még tanul
- biztos vagyok benne, hogy csak egy szemszögből mutatja be, gondolom a 17 éves lány tette fel és nem az anya vagy a 20 éves fiú
- mi van, ha nem kilakoltatásról van szó és nem is az a baj, hogy nem főzött?
- egyáltalán nyári szünetben milyen házi feladatot csinált a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!