Egy 17 éves lánynak milyen sűrűn szabad eljárnia otthonról?
Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 15:17
1/19 anonim válasza:
Gondolom, naponta... Iskolába. :)
2/19 anonim válasza:
Amilyen sűrűn a szüleivel megegyezve megteheti.
3/19 anonim válasza:
17 évesen oda mentem ahová akartam mert olyan volt a viszony anyával,hogy bízott bennem. Nyilván annyi kikötése volt,hogy tudja hol vagyok és meddig maradok,ill.ne szórjam a pénzt.
6/19 anonim válasza:
Ez nagyon személyiség függő. Van, akit nyugodtan, bármennyiszer és bármennyi időre el lehet engedni otthonról, mert tud magára vigyázni, még a másik véglet, hogy egyedül sehová sem szabadna elengedni.
Ebben ismeretlenül nem lehet tanácsot adni, ehhez nagyon jól és évek óta ismernem kellene a lányt, hogy érdemben felelni tudjak a kérdésre. A szülőkkel kell és érdemes megbeszélni a dolgot, nyugodt körülmények között megfelelő időpontban, ők biztosan reálisabban látják a dolgot, mint mi ismeretlenek.
8/19 anonim válasza:
Akármit tiltasz annál jobban csinálja.
Egy 17 évest nem lehet bezárni a 4 fal köze.
Tapasztalnia kell dolgokat hiszen nemsokara már magáról kell gondoskodnia ha már készen áll rá hogy saját lábra álljon
9/19 anonim válasza:
Szerintem ha ilyen délutáni beszélgetés, kávézás, sétálás szintű szabadidős programról van szó akkor akárhányszor, feltéve ha a tanulás nem látja kárát és az anyagi lehetőségeken belül marad. Bulizni/kocsmába/esti kimaradásra szerintem mondjuk2
10/19 anonim válasza:
*Szerintem mondjuk 2 hetente egyszer lenne korrekt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!